Ja gi pijam i sega i so prethodnata bremenost, super mi se. Mislam deka se site isti, samo brendot go plakjaš, surovinite im se sekako od Kina na site, od Bayer do Alkaloid
Да ти кажам право овие од стокомак ги имам иако не ми вршат многу работа ќе истече од некаде плус од тоа утрогестанот ама и нив да не ги ставам страшно ќе биде панталони и пижами ми се посекако мокри а без нив уште толку и само по еднаш носење... А имате ли миризба?!
Јас му се карам и за цигарите дека сега јас не пушам и ми вика леле кој ќе те трпи од октомври ноември алкохол цигари.. Му реков и на диско ќе одам и дома не се прибирам само нека е се како што треба денес си земав едно со 0% алкохол и едно радлерче со вкус на малина ☺️ инаку имам другарка и она веќе е при крај и ја гледам пие смут и реков нели ти е страв она како ништо нели од едно..
Женски сега имав задремано и станувам гледам фустанов кај левава града како мокричко малку, је пипкам градава влажничка, можно е волку рано колострум да ми потече? Вака читам некои имаат и вака порано ама се изненадив некако. 17та сум.
Па ништо не е од едно. Сега спонтано седнавме во кафич со комшиите, испив едно смут. За никаков тип на алкохол немам желба ( освен за мохито некое) , ама до сега дали е ова трет пат да се напијам пиво. Друго ништо , ама пивце што ми е најнеубаво, на моменти ми е ептен убаво.
Можно е и јас негде таа недела почнав да имам по некоја капка и така цела бременост. После пораѓај природен ми надојде млеко само што ја ставив на града значи после три саати. Ти посакувам и кај тебе да биде така глатко.
Еве го, баш и членка го имаше предходно постирано, мене ова ме бендиса ептен а се друго безкофеинско од кам и било каде не ми беа воопшто добри ама ова се погоди посебно ладно матено со малку млеко
Ако доиш и после пораѓај ќе биде абе смеам ли мохито, да не го опијанам бебето Барем јас се знам каква сум хах
Тогаш ќе се измолзам пред да пијам , ќе си направам залиха хахахахах Само нека се родат сите живи и здрави, коктелчиња и се по ред тука ќе си се.
Здраво, прашање до тие што сте биле на трансфузиологија кај Јани деновиве, дали има гужва и многу чекање, или по термини точно си одат?
Zdravo devojki. Dali imate sovet od kade da pocnam da kupuvam obleka za bebe? Isto taka dali imate idea okolu kolicinata? Na primer kolku spihozni, bodi itn itn da kupam za pocetok? Fala