Јас пред неколку недели испитував TORCH во институт за јавно здравје, ми кажаа дека резултатите ќе ми бидат готови за една недела, али каснеа 3 дена…Имам пријателка што работи таму баш проверуваше. Кога ми пиша дека се готови ги имаше и прикачени на Мое Здравје апликацијата
Super milo mi e sto se e vo red, znaci nie izgleda bez potreba panicime matkata se shiri i nie sakame nieden simptom da ne osetime na kraj koga poglednes se e vo red i normalno a nie bez potrebno se stresirame
Јас имав отприлика за една недела резултати од торч на мое здравје, до сега се ми имаат прикачено таму. За торч најдолго се чека мислам
Ти благодарам. Веќе 8ми ден е денес како немам резултати, ќе отидам до кај нив да прашам ме изеде мисла.
Исто ми кажа и матичнава абе вие сакате трудни да сте а ништо да не осетите, абе вика мало човече расте во вас хахаха нормално е дека нешто ќе се дешава.
27+4 сум Од што вакви резултати не ми е јасно Дали Јани во вторник е на работа Дека понеделник гин. ми е втора смена
Jas neznam da gi citam tie prvite so vreminjata, a vtoriot del e kako krvna slika. Er namaleni ama radi bremenosta. A ovie gore stvarno neznam sto znacat. Ama cekaj i ddmerite ti se pokaceni. Prati go ova na maticniot i konsulriraj transfuziolog
Najdobro e pred bremenost. Inaku gi ispitivaar 12-13, so prvata ne mi gi ispitaa ni togas, tuku om tekna okolu 20
Активираното парцијално време ти е многу скратено и димерите ти се височки, мислам дека ако одиш кај Јани ќе ти вклучи клексан. Мислам дека само понеделник е во амбуланта.
Odi i pobaraj go Jani na transfuziologija,sigurno e vo soba kaj nego,pobaraj go nema date vrati mnogu tise visoki ddimerite
Мм веќе трета недела уште си подкашлува. Доле по ден два ги држеше, ама мм убаво го затера. Среќа мене не одмина.
Ова е за клексани според мене. И моите беа слични , да не кажам скоро исти. Или Јани или специјалист на Гак нека ти пише извештај.