Лелееееееееееееееееееее мила не верувај на вакви работи Свашта има по Македонијава, стариве сите во нешто веруваат, ги плашеле бабите на времето .... Не си ставај се на срце, сираче ќе останело...глупости Мене некој коа ќе почне вакви работи да ми кажува го сечам од старт Нечинело ова, нечинело она, нечинело вака, нечинело така
Мешињааа спиете ли? Јас излегов на шетња и сега како да осеќам ветре маалкууу ...белким ќе биде малку посвежо за спиење ...а иначе цел ден дома се излежавав и како госпожа свекрвица минеше со правосмукалка јас нозе кревам хахаха климата на 25 уживав мм на работа јас со мобилката врака и си дремам тука на форумов и си заповедувам на свеки :Дај ми вода,Дај ми сокче одморив искрено а од утре па цела недела гледав температурите пак ќе врие ајде со Господ напред
Јас сеуште не спијам, а мм одамна е заспан. Се навикнав да си легнувам касно, ако е поладно и не ми е тешко денес, пак седам и барам некое филмче на тв. @mama89 баш ти требаше ваков ден за одмор и браво за твојата свеки. И мојата е слично нешто, ми нуди се и сешто, ме прашува, помага, се труди да сме блиски, само што јас сум позатворен тип и не ми оди некако.
Мила не се секирај, живи глупости се тоа. Кога бев малецка низ дома си свиркав од шо неможеше да ме слуша мајками по цел ден ми велеше не чини да свириш дома. Ќе ти умри мајка хаха, после зедов шатор дома да пуштам и за тоа така ми рече. Ко ќе ги облечев чорапите различни така ми велеше ко ќе одев само со едно патиче исто ми велеше. Ко ќе и спомнам некогаш за ова се смејме двете. Не се секирај глупости, терај си како шо си знајш и сега ти преостанува да мислиш само на бебушко мваа
Фала мила али изгледа уплавов до животно ќе ми трае зашто и онака немам некое уууааааоооо минато со стресови и стравови .. па ова ко капак му дојде посебно за мои дечиња не да ми е страв сон дури не ме фаќа
Искрено се изнасмеав не пеј кога јадеш-циган ќе земеш .не се преместувај од еден на друг стол ќе се мажиш два пати . Не оставај чешел на кревет несреќа итн @Pcelka94 затоа не се замарај со глупости
@mama89 Hahaha sega istoto go pisuvav haha. -Ete ova so ceselot ne go znev, (neshto novo) ahahha Mnogu pati ke zapeam na jadenje i mm veli ne pej gjuptin ke zemish, pogolem od tebe imalo mu velam hahaa.. Abre
Не пеј дур јадеш ѓупец ќе земеш... Не намигнувај на маж јачмен ќе ти искочи... Облечи долна маица наопачки против уроци... А да, може и гаќа... Ако стапнеш на тркалезна шахта мора да скокаш до другата инаку малер... Тугооо уште колку има... Многу ми се јаки сите...
Лелеееееее па колку многу имало брееее покрај нервозава ме насмеавте искрено фала ви милички што ме расположивте малку од малку
Vremevo e mnogu ubavo, svezo za merak. Mi se spija mi se placi a oko nemozam da sklopam, se tuka mi e pametov haha si velam cek da vidam da ne ima nekoj pisano. Cekaj da vidam so ima novo hihihi se zaraziv so forumov po cel den kisnam na nego uuuuhiiii sho zabavno mi e Ajde odam da spijam (ako mozam) Dobra nok meskovciiiiiii ubo da spijate site
Не те запоставуваме срцка, малку сме како протресени од времево Се ладимеееееее Незнам како е кај вас свежо ама кај мене не се дише
Тебе нема шанси атер за германските чоколада хехе се шалаам @Bebulleee ајдее зарази се со трудноќа и да си родиш едно пролетно бебче да не трпиш со меше како нас на жештиниве
Мене ако ми верувате ми студиии,и сум покриена со јорганче убавко ми е топличко.. Сакам вакво време многу,пријатно за седење и дење и навечер и надвор дури а ноќта посвежичка да си се покриеш и слатко да си спиеш
@Mariangel Јас сакам да ми пратиш по пошта едно чоколадо од таму Немам појма како се вика- има зелена опаковка, мало е, ефтино и внатре кога ќе го гризнеш е бело има вкус на ментол Спомени од детството- шта чеш....ми фали дури
Нема никаков проблем,само уште да знам кое е тоа чоколадо.. Објасни ми поубаво име ова она или слика прати мии и ќе купам и го праќамм по пошта кога ќе си дојдам