Фала ви, хидроген од еднаш не ми помогна исто и топлата облога во моментот како да ми олесна после тоа ужас. Ќе треба пак антибиотик изгледа да се пие, испив Панцев ама изгледа не делува ни на мене ни на малата. 16 месеци бебе со температура, мама со воспалено уво плус трудна и жешко време (затворени двете дома). Не знаете каква комбинација е
Искуство со крварење од нос во трето тромесечие? Денес двапати ми се случи да ми тече крв од носот за првпат во бременоста. Притисок ок, примам и клексани.
Вит Ц од 1000 дневно. Нормално е, ама ако е интезивно и постојано и покрај вит Ц, консултирај се со доктор.
Jas sekogas odam i kego pobara Jas imav vo prvo tromesecie krvarenje od nos i otkako mi zgolemija vitamin c od 1000mg ama kako ester C kego zimas mise stopirase
Јас имам многу често на 2 правев пати екг и излезе забрзано ама матичната ми теле на граница е пи б6 ако повеќе ќе теба терапија и јас не отидов пак си ги трпам и се вртам на страна или дишам длабоко. Ти како што?
Има ли некиј буден кажете нешто за болка во желудник веќе неколку саати не прекинува да ме боли, неможам никако да се наместам ни да спијам, пробав со к. Вода, млеко, апчиња со сода, едни стоп ацид и ништо не помага што можам да направам уште и дали е од некоја храна или цревата се креваат
Мене пред некој ден многу ме болеше, до сега уво никогаш не ме болело уво, ставив неколку капки од чувар куќа и ми помина.
Од кревање црева не боли желудник. Тие постепено се качуваат нагоре како што расте матката. Види што си јадела, дај Боже да не ти е вирусот закачен.
Дали има потреба да одам на лекар за колострумов? Веќе не можам да спијам на лева страна ми тече и оставам флеки по постелнина и пижамиве. Не е ништо сериозно во крај на 4ти почеток на 5 ти ова да се дешава? Да потенцирам не е цистерна, како капки по капки се, кругчиња правам.
Не мора да искочиш ти. Излагаат тие околу тебе. Свекрва ми од двор не мрда, па прва го фати вирусот. Недај Боже да ти е вирусот. Незнам дали е дозволено некое од апчињава за смирување желудник во бременост. Или пак јагленче да собере токсините.