Да е жива и здрава само да ве радува Дај боже сите ваков пораѓај да имаме и да издржиме до крај речиси Моето е карлично сеуште
Минатото лето баш тој период бев 8ми месец и бев на одмор,поминав преубаво и се вратив препородена потоа ништо не ми сметаше Ако имаш дозвола од лекар,море
Прашај дали можеш вакви капки, на мм од овие му помина, исто од влезена вода во уво му се воспали. Те искарале за чувар куќа зошто не веруваат докторите во такви работи, ама мене од тоа ми помина. Чувар куќа се користи како лек за повеќе работи, ама секако треба да се отиде и на доктор.
Здраво, некој што примал ferofolic да ми каже дали во нив има витамин Ц или треба нахнадно да си земам, оти како што преведував сфатив дека веќе има во нив, ама некако слабо ми го преведува грчкиот на транслејт . И дали најдобро е да се земат пред јадење и колку време? Фала
Немаат. Плус пиј си вит ц со нив. Јас сум ги пиела пред спиење. Некој саат време пред и потоа, кофеин и млечни производи избегнувај, за поубаво да се сврзе железото.
Devojki deneka mi e demek den za dobivanje ama znam deka sum trudna, no imam bolki vo dolniot del na stomakot kako za dobivanje… momentalno imam samo ovoj magnezium so mene, smeam da go pijam?
Od prvite nedeli? I jas piev na prva bremmost ama pri kraj mi gi dade ovie zatoa ne znam dali mozam i sega? I po kolku piese?
Ако не се лажам овие на Солгар се по 250 мг, така да и по две да земеш нема штета сигурно. Фолна ти е побитна сега, земи метилирана некоја.
Pijam metilirana fola od 400mg i metilirano b12, tuku ova mi e dali moza da go zema od sega deka deneska ima bolku vo dolniot del od stomakot kako za dobivanje
И јас се чудам како ќе се издржи а уште месец ипол имам, ај цел ден под клима сум во дневна, за спиење навечер в спална колку толку оладено е од дневната со врата отворена ама стапалава ми горат бре, никако не се ладат сношти дури и вентилатор си пуштив да дува директ во нив па сум заспала некако и пак на секое будење за во вц јас сум жива вода во вратот, градите Не ми текнало ова со пешкирот чудна работа само стапалата ми горат..
Smees 900mg max dnevno i jas pijam seuste. Posebno ako si vo rana bremenost se preporacuva da se pie zaradi matkata. Kako sto mi objasni doktorkata matkata seuste neznae deka bebe ima vnatre i go gleda kako strano telo i probuva da go isfrli, zatoa imame grcevi kako za dobivanje i se preporacuva mn lezenje i miruvanje
Мислам дека школки не смее, само ракчиња од морско така мислам имав читано ама пак нека каже некој да ме поправи ако грешам. Инаку јас ракчиња јадев неколку пати само добро зготвени да бидат