епааааааааааа не ми текнува на името одамна не сум го пробала Кога бев мала дедо ми постојано ми го носеше во Германија живее...
Го знам и јас тоа чоколадо...убаво е баш лани летото една другарка од герм донесе...но јас не обожавам ментол...сакам млечнии со млекце внатре,чоколаднии,со лешници мммм мораш да донесеш сакаасм Млечноо од 500 гр
@Mariangel обожавам такво време уфф едвај чекам и се надевам ќе имаме права есен годинава. За мене какво било чоколатце, до пред некоја недела ништо благо не ми се каснуваше ама сега си поткаснувам. Една комшивка ми носи едно германско чоколадо со лешници мхмхмх мераци е. Што ви требаше вакви муабети сега
Хахаха епаа ајде ако ти текне ќе ми кажеш а и јас ке се потрудам да го најдам.. @mama89 многу си скромна свака ти част @kristina.k хахаха ќе ме банкротирате сеќавам јас.. на сите по едно по маленко за да има за сите.. а до тогаш не ги мислете има уште малку време ..
И да не е труден човек од вас ќе му се пријади. (Без галје не барам јасс) Хахахахахахаа легенди бе! После барам спијање, изгледа ќе го дочекам мм сабалје во 7 од работа ко ќе си дојди хах
хахаха види ја се шегува на своја сметка,будалчееее За 2 евра тешко 500грамски хахах,ќе си платела.. Бегај таму бре
таман имаш за од тие моите чоколадца и кусур ќе ти остане а за од 500гр незнам дали ќе имаш...ај ќе ти позајмиме И гратис една солна киселина за газдарицата твоја од мене