И јас ве напуштаам мешковциии добра ви ноќ се читкаме утре,да заспијам додека можам има малку дремка во мене
idam I jas na nokna druzba, se razbudiv za vo wc I nemozam da zaspijam pola saat se vrtam, mojata srcka se razmdra osekam popo dva udara I race I noze odednas, zesko plus ne se spie pa go ostaviv mm jas vo dnevnata si gledam tv I otvoriv prozor se dise nekako
@mama89 може со @+копи пејст на името, но и да не сум со розово читам Фала на поздравчето, не ве напуштам јас но синоќа после дооооолго време ем си се видов со мм, ем сами со бевме на ноќно излегување, на мини концерт и промоција на пиво, па шеткање покрај езеро..... абе романтики уживанции Сега сум стандард утринско будење со малишаниве, ем само малку сум спиена, ем нозете ми отекоа ама сум расположена и со енергија ко шо не сум била одамна. Еее шо ти прајт само малку промена од секојдневието и за момент младешки живот. Се надевам и на малку денес . Вие мамички како сте? Јас отидов по едно па се дружиме.
Devojki mi treba brz odgovor,kolky treba da mi bide telesnata tempteratura za vreme na bremenosta,jas ovoj mesec 2 pat se razboluvam ,kaslam,nosot kako cesma mi tece,sega merev temp.mi e 37.1 neznam kolku e normalno me faka strav za bebeto, da zvonam na doktorot si velam mozebi infuzija ke mi dadat
Bev bolna so 38.4 se tresev pod 3 kebinja lezev i samo paracetamol piev, supi, caevi... Nesakav antibiotici da pijam, a i na lekar koga bev mi prepisaa nekoi i mi rekoa ne se stetni ama na moj covek ne bi preporacala... i taka ne si gi zemav. Mm me masirase, pocesto se tusirav i ozravev na bebus nisto ne mu e fala bogu..
Мешиња, сабајле се разбудив со голема флека на маицата на левата града. Залепена ми беше и засушена, веројатно некој исцедок од неа во текот на ноќта, ја пипнав брадавицата беше леплива... 35 недела сум, нормално е тоа?
Pa najverojatno kolostrum, na moja drugarka i nadojde mleko pred da se porodi, taka da normalno e... Moze i nema da ti dojde, samo taka kje si se priprema sporo
Во првата бременост уште од пети месец таквоо жолтеникаво ми течеше нормално било и ништо страшно туку убаво е кога ќе си се породиш одма млеко ќе си имаш не му се плаши
Eeej mila duso, jas si legnuvam rano navecer, kaj 11, 12 stom go uspijam sinko i jas so nego zaspivam, t. e. od umor i pred nego zaspijam i zatoa ne ve druzam ama sabajle stom se razbydime odma telefonot i prvo nesto e Femina Zesko e mnogu i kaj nas, jas uklucuvam klima ama duva i strav mi e da ne nastinime i jas i maliot pa ukluci isklucu samo pravime cel den Ete taka, sega otkako go srediv sin mi so dorucek, presoblakanje i takvi raboti da idam po edno kafe da stavam za site, koj e Za?
zdravo i od nas , kako ste mi mesinja zesko ama ke istrpime sto da pravime , i jas po doma so spusteni roletni klimata alde i podrugo e ,denes imav termin za vtoriot skrinig i se e kako sto treba, jas bev malku uplasena mi veli doktorot nema potreba od strav koga se si e vo red ni potvrdija deka e zensko pa so mm si se castivme dorucek i sega doma odmaranje ,kako ste mi drugite