Ме наместено е убаво само за мене малку поголемо бебо, и темпирање на клексани пред царски 24h.. чепот знам декс е лигав и знае да е крвав и жолт ова е водлесто баш како бело прање само со бело зеленкаста .. ме фати паника
Штом е наместено убаво не се секирај ,веќе си во безбедни недели и да тргне раѓање. Колку е бебето на килажа ?
Dali e stvarno dobar? Bidejki cenata mu e smesna za razlika od drugite sto se skapi ako vrshi ista funkcija da go baram
A ракавицата ја бришеш ли со крпа или чекаш да се исуши?! Инаку ќе ти се залепи. Мене по мие страв уште со ракавица да треба.. Кога си ставам навечер мм ми. Вика еве ја почна да се самозо...
И нели ти се лепи на ракавица? Мене некогаш кога ми уште влажна раката се залепи за прст јас мушкам она со прстот излага јас пак ќе и така некогаш на сред пат ја оставам сами да падне од прст
Mislam deka ti e rano ili crtkata e mnogu bleda vidi ubavo zagledaj se. Na 30.05 ti bese prv den na posledna menstruacija?
шо да прам се преродив со него за ич пари, еднаш грч дали ме фати од како го пијам овие ќесичкиве ужас грчеви секоја ноќ и дијареа колку сакаш.
Еве пишав и погоре од него воопшто немам грчеви во нозе, а ќесичките џабе ги пиев секое сабајле грч ме фаќаше.
Пораснавмеее По менструација сум 6+5 , бебко по мерки ми е 6+6 Леле луѓе многу сум среќа, значи пресреќна. Следен преглед сум кај матичната наредниот четврток, значи буце ќе си го видам пак за кратко
Сега во понеделникот беше 3кг измерено. Ама јас сум ситна 1.60 со 56кг сега и тоа поправена сега во бременост 10кг.. Сега баш се слушнав со другарка вчера се породи 38+6 беше вика и мене баш 37недела почна така да ми тече и тоа е полека чепот, не се плаши секако си безбедна недела а тој може и до 2 недели да тече така ете мене вика точно недела така имав и баш вчера рече падна како крваво малку и ете се олеснив. Така да што и да е нека биде се во ред само ми е страв да не ме тераат природно да раѓам бидејќи сигурно нема да биде докторот што се договорив за царски .. од тоа ми е највеќе страв