Па малце се лепи, ама внатре повеќе ќе се залепи и ракавицата ми е слободна, хахахахаа, баш се осеќам како да правиме муабет за тоа што вика маж ти дека правиш јес да и со прст ми е исто, само си се повлекува внатре, ми го ослободува прстот
Не реков дека нема. Ама еве цитратот мене ме цеди од дијареа и неможам да го конзумирам. Може и на членката и пречи. Истото и вработената во аптека ми кажа, дека и она го имала истиот проблем. Не значи дека кај сите е исто, само да смени на друго и да види што и одговара на нејзиниот организам.
По тоа што читам, треба да примам клексан и метил фолат и б12 преку еден ден? Чекам матичен доктор да ми кажи. Активното парци.е ниско, од почеток на бременост сум со клексан 0,4.
Еве јас се боцкам и со аспирин и пак растат. На последно беа и покачени од пред тоа. Зошто и како , нема одговор. Терам со дупла терапија да кажам.
Ај објасни ми ако знаеш, ова Фибриноген со Ддимери ли е поврзано? Стварно незнам затоа прашувам. Кај мене еве како е на резултат.
Фибриноген па и не ти е толку покачен страшно. Дел од Димерите е. Ама е нормално да е покачен во бременост. Јас имам покачени Димери, а две од времињата ми се намалени. Јас стварно незнам како жени тераат бременост без вакви испитувања, ова тука само да ти крева притисок повеќе е. Ем терапија примам, ем се покачуваат. А со аспирин сум уште пред бременост.
Да да ти имам читано коментари дека си скроз задоволна затоа и го барав по неколку ДМ но неуспешно. Мм ми земал на солгар тој со Б6 што е, па гурам со тој сега. Во кои ДМ го наоѓаш ти?
Јас многу магнезиуми и фирми сменив, моментално го користам на Солгар 400мг во комбинација со Б6 што е. Го барав овој, ама не успеав. Еве @flower55555 ќе ни одговори точно во кој ДМ го зима па може да го пробаме. Језда јас гурам 36та, ама здравје може и за понатака.
Незнам и јас се чудам, пишував дека тука кога ни спомнував ми велеа дека не прават такви испитувања во бременост. Сега ме водат како специфична бременост и само одам од доктор до доктор и некако се вртам во круг. Преку глава ми е да ни објаснувам едно исто. Конечно одлучија да ми земат крв да проверат. И кај мене гледам едно од времињата е на долна граница, со првото со тоа си имав проблем. Ама среќа што примам клексан, тоа се тешам.
Од тие испитувања, како наркоман сум по рацете. Само нешто да се проверува, да се испитува… Иако знам жени , што со препре високи димери има отидено на пораѓај.
Kolku mi e miloo , da si imas najlesna bremenost. Utre i jas za prv pat ke si go vidam bebceto edvaj cekam