На гладно 4.8 По еден час 11.8 По два часа 8.7 Се немам уште консултирани ама овој средниот ми малку висок ти проверуваше?
Шубо е надвор за шетање, а јас енергија нула и низок притисок ехх... На психа ме мава оваа изнемоштеност скрозз
Каков инсулин, не ти се лоши вредностите, така гранични малку, диета и веројатно глукофаж ќе ти дадат и тоа е тоа.
Цела бременост изнемоштена сум со низок притисок и јас, ми скурчи веќе... Кој што прави само ќе легнам, ќе полежам, ќе станам ќе се проврткам... Неам енергија ни јадење да направам нит да потсредам. У ваков хаос не сум живеела никогаш, и ми делува на психа башка. Предходно барем спиев сеа око неможам да склопам. Али ајде уште малце, ситно броиме
Честитки најмила Да ви е живо и здраво, цел живот да ве радува. А на мама и посакувам брзо опоравување
Јас арна си бев, посебно второ тромесечие летав, и наеднаш папсав. За спиење спијам, а исто ручек не ми се праи, немам идеа шо да направам гледам само набрзина нешто да е и да си легнам
Наредна недела сум на контрола, не знам кога ќе ми рече да проверам скриен. Последен пат кога се видовме ми рече може и нема да проверуваме зошто секако се водиш со гестациски, а скриениот е за тоа да утврдиме
Не си единствена, основни обврски не можам да завршам. Прееска едвај и се избањав, се задишав од триење на косава и што ја исушив. Долго време сум залежена и очекувано беше ова. Но тоа е што е, ќе издржиме се да биде само ок
Женски ај ве молам за совет Неколку дена по ред приметувам доле чешање и пецкање кога одам, 7ма недела сум Во четврток сум на преглед и плус ќе треба да правам брисеви и уринокултура Додека појдам кај матичната како да си го ублажам чешањето? Се одмив сега со камилица, ми се смири малце, друго што можам да направам?
Fala vi na site mamicki i vie da si gusnete bebuski najskoro inaku pominav dobro so carski bese, me fati malku panika i strav ama izdrzav sega imam bolki ama ke se izdrzi i toa koga ja vidov bebushkata se iznaplakav
Миј се со камилица многу често во денот. Избегнувај улошки исто така, менувај гаќи често. Вагиналети ако ставаш има шанси од тоа. А нели е рано во 7 недела брисеви?