Не значи дека и кај тебе ќе е исто, не паничи. Затоа отиди на контрола бар да знаеш на што си. Ако е се ок, нема хематом, ок е постелката нема зошто да си ставаш кочници.
Нема на што, затоа сме тука да си помагаме ♥️♥️♥️ Сосема те разбирам, иста паничарка сум, туку само трчам по доктори и контроли затоа Ќе биде се океј ќе видиш.
Девојки, поклонувам кутија ипол Фемибион 1 со рок до 09/2024. Во Скопје живеам, ако треба на некој нека каже. Почнав со двојката, овие ми останаа вишок.
Сабајле кога станав имав болки од кичма до позади до анален отвор некоја чудна болка пропратена со менструални болки напред и се тоа траеше некој 5мин .. прв пат ми се случува дали вака се контракциите? 37+ сум веќе
Девојки дали оние кои сте 37ма недела осетивте значително намалување на движењата на бебето? Вчера бев на контролно цтг и се беше ок. Од ноќеска бебево го осеќам ама така млитаво, ќе клоцне еднаш и го нема... Вчера баш ми рекоа цтг одлично и на ехо се супер. Наредно контролно цтг ми е во понеделник, ама вака многу се секирам. Вчера беше многу активно бебето
Девојки, градиве ми се млекара, значи огромни. И пошо доста беше топли периодов доста се потев и измеѓу нив ми се исфрли малку како раничка ама нема корка, само како одрана кожата изгледа. Баш онака спурено местото од пот. Што можам да намачкам? Од пот ми е нема од што друго
Крема за пеленски осип, било каква со цинк оксид најефтина варијанта Здраве. Избегнувај пудра/талк околу градите, познат карциноген е.
Imas poveke,uriroyal,vegan d-manose,d manosin,poveke firmi.Mislam deka i kaj vas ima dosta izbor dobar na D-manoza baram nekoi sto poveke koncentracija imaat
A te cesha li? Mene taka od potenje mi iskacase porano ama mn me ceshashe, Kolku poveke ke go cesav tolku poveke me cesase, kako oderena kozha izgledase isto, bez kora i kako otvorena rana. Mackav Belogent mast i mi pomina
Не не, не ме чеша, така како одрано е само. Затоа не знам што да ставам, прв пат ми се појавува. Зашто градиве ми се споени од што ми се огромни, и од пот измеѓу нив.
Togas tvoeto e porazlicno od moeto sto bese. Mene pavloviceva mast mi bese univerzalen lek porano za se mi pomagase sto i da imav probaj so nea
Onaa Zdrave bugarskata plavata li? Jas od taa dobiv bakterija na lice koga bev studentka.. celoto lice mi bese isfrlano edvaj go iscistiv po dermatolozi odev maka se namaciv.. od togad sum dushman na taa krema ne ja preporacuvam na nikoj ..