Исто можеш да пробаш со крема пантенол од дм на миволис. Лани од депилација на надусници имав како одрана кожа, само тоа ми помогна, ама интензивно мачкање, не оставав да биде суво.
Женски имам пелени 1 , sleepy i canbebe отворени се ама на бебко му се мали, почнуваме со 2ка. Од Скопје Ѓорче сум, ако некоја од вас сака, нека ми пише да дојде да ги подигне.
Што ќе се прави со ова неспиење? Алал да ви е на сите што си спиете, ама ова веќе не се издржува. 5 сабајле беше, јас неможам да заспијам. Што да земам, што да правам, да склопам очи ?
Не знам дали е до мене, ама ја шетам навечер и многу ме изморува некако тоа и коа ќе дојдам тушот и кома у 10 макс. Е сеа знам да се разбудам навечер за мочање ама пак спијам не е дека не. Али шетам доста значи квалитетно движење.
Zdravo, po aplikaciha deneska sum 5 nedeli i 2 dena,,, bev na pregled zavcera plod uste ne se gledase no sve se soovpagase na nedelite,,, deneska primetuvam kafeav iscedok na brisenje, ne e mnogu ama pak e. Moze da e nesto loso?
Не се грижи мила, во 5та недела се гледа само сакус. И јас бев точно во 5та и ништо не се виде, а веќе после 10 дена се слушна и срцева акција. Многу ти е рано, ама важно си потврдила дека има бременост и си е во меше. Кафениот исцедок е обично застарена крв и мислам дека не е за грижа, ама ако ти е мисла пиши и на матичната и види што ќе ти каже.
Јас би отишла за кафеав исцедон на дежурен. Може ќе треба да те боцнат со прогестерон. Најверојатно не е ништо страшно, ама за мирна глава.
Да стално, секогаш ќе ти е така. На сабајле е најмек и најмал хахаха после се дуе. Тоа е исто како и кога не си бремена, од коа ќе се најадеш си рипнува мешето.
Nasabajle e ok normalen,pocnam li da jadam i da pjjam tecnosti puka posle i kamen duplo pogolem mi e Dobro e jas mislev samo mene mie taka,jas i porano sum imala problem stomakot sekogas mie poduval
Да те прашам, еве 19та сум денес па некако доста си капе, цел ден. Веќе од двете гради имам. Како тера брмееноста се зголемува? Или ќе си капе вака? Дека не можам ни да лежам, се лом правам. Од маици,чаршав не е многу ама си викам да не е многу па вака што ми тече.