Па во 3-4 аптеки што влегов ги немаше. И директ идам во една во Чаир или мм ги нашол во Ѓорче во една аптека. Уште дефицит да бидат фали и да се упукам.
Дали некој знае дали ќе има ослободување од работа оваа недела поради високите температури? Нема веќе смисла.
Би требало од утре или задутре да прогласат, зошто 38, 39 ќе биде, а наредна недела сигурно зошто 40 ќе биде
Незнам за каков антивирусен мислиш... само Ацикловир памтам што пиев, витамини, овошје зеленчук за јачање на имунитетот...
Женички се породив. Стврднувањата со мали болки значеле отварање. Кај матичната бев 3-4 цм а веќе во државна бев 7 прста. Ме породија итно ама природно. Јас сум одлична ќе ви пишам пошироко и подетално поматаму. Јас бев 31+3 а бебетo го рачунаа 33 недела, не стигмавме зреење ни една доза да земеме но ми рекоа сега за сега сама дише.
Нека си поседи уште малку и јас тоа викам. Јас се молам цело време 36та недела да догуркаме па после мислам е подруго. Хаха јас вчера првпат порачав неколку алиштенца да го разбијам ледот, сега пак скроз се на ново треба да купуваме. Со првото дека во Мк и сега се таму остана
Леле се изненадив кога прочитав се породив, мислев лошо сум прочитала. Живо и здраво да биде бебчето, побрзо опоравување ви посакувам од се
Лелее, нека е живо и здраво и големо да расте! Колку се роди таа недела? Ќе биде се во ред Брзо опоравување
Ме изненади и мене, знам не ти беше време за породување и со трепет дочитав дали сте во ред. Да сте здрави и живи, што побрзо да закрепнете и бебушот голем да расте Пиши кога ќе бидеш во можност подетално, како помина и како е бебче.
Жени последната менструација ми беше на 03.06 а на 22.06 имав Позитивен тест за овулација денеска бетта ми е 298 таман е или високо е многу???