Neka e ziva i zdrava, maski izdrza i do tuka, no ke bide se vo red, misli pozitivno <3 Lesno oporavuvanje
Добре дојде инсомнијо и кај мене какви топли бранови ме фаќаа до 3 саат сабајле не е можно, абе вода течеше од мене, се истуширав со ладна вода џабе дури излегов се исушив си мислам и на крај сум заспала во дневна со клима на најјако пуштена
Честитки мами, да сте живи и здрави Пиши и тука искуства за породување, да прочитаме и ние кои не ја следиме другата група ♥️
Леле страшно, утоп станувам, само маици менувам. Сто пати уклучи исклучи правам со климата, и лепезата до мене само се пафтам. Ем ми е жешко, ем ми страв да не се укочам од климата цела вечер и дежурам подесувам температури Да ме гледа некој навечер смешки сум. А тек пеколов почнува со жештиниве
Да е здрава жива весела и најсреќна лепотицата. Голема да расти и секогаш да ве радува. Побрзо да ми се опоравиш душо
Ќе го памтиме летово доста а денски па шубо се спие за чудо и мм вели цела ноќ само слушам титкање на климата а јас де уклучи де исклучи, па на 25 па на 26
Честитки мила Живи и здрави да сте и брзо опоравување, херојски издржа до крај, си пишувавме уште на почеток на моја бременост ми даваше поддршка
Леле ние па во дневна ја уклучувме и отворивме врати од спална да може да стига до таму пошо у спална ако пуштам укочена ќе станам. Само по маица спијам и гаќи, по маица зашто се шлапам со уље против стрии на стомаков па лом да не направам, иначе пиштол гола би спиела.. еве и на работа климиве ги прегорев на најладно, ги шекнав колегиве ама ај викаат трудна си ќе те трпиме
Јас шо ако носам маица цело време ми е крената под гради стомакот гол од шо вријам јас им избегав од спална и големово спие со нас мислам уште пожешко ми е од "гужвата" немам клима таму да имав сигурно и таа ќе беше пуштена
3,4 пати станав, па не можев да заспијам дека бебево вчера слабо активно преку ден, а ноќеска не мрдна. Буцкав тресев и од нервоза станав чоколатце изедов па едвај малку ми мрдна... А климата вака активна не била, без прекин волку да дува не се случило... дење ноќе е пуштена Ваљда неможе да цркне а? Уште без клима да останам и готова сум Ти пази.. не осеќаш, ама може така да те укочи..
Ауу скраја да е да цркне, ќе треба надвор да спиеме се тешам не дува директ во мене на другата страна е монтирана па ке јави ако смета