Мајки со втора бременост. Дали мешето многу порано се познава од првата? 9та недела сум, меше има бре не знам дали си правам филм и сум подуена, ама не ќе да е, немав за првата волку рано...
Па нема врска мислам. Јас и втора и трета бременост, меше немав којзнае колкаво. Сега со третово до кај 15 немав меше, а тек по 18,19 бев како прејадена Дури и сега 35+2 сум, со бебче 2700 денес мерено, а стомак немам којзнае колкав
Mislev na ova bremenost se spasiv ama ne…deneska na polni 7 nedeli se budam sabajle kafeav iscedok mnoguu ama bas mnogu.. pretrcav do maticen mi dade progesteron depo i odma pocnav so kleksani, bas se zagriziv
Мила, немој да се грижиш, сѐ ќе биде во ред. Дали видовте дали е се во ред на ехо? Срцева реакција слушнавте ли?
Не сум баш мила, фала што праша. Повраќањето само ми се смири, носот уште ми е затнат. Ајде сѐ надевам ќе ми помини за брзо оти ептен ми е мачно.
Za dva dena pak da proveruvas vo 15.30c, mislam deka ke se duplira i ke e vored se. Ti posakuvam se najdobro, da ne izvestuvas
Треба да е дуплирана наредниот ден, по правило да. Ама сега прочепкав и на почеток на бременост вика може да е дуплирана по 2-3 дена, може е се во ред