До сите што се вака како мене ...Вистина имало дека бетата се мери во исто време и дека вредностите и растат на 1,5 час. Битно е да расти не мора да е дупло кај секого различно. Дупла вредност се добива од 48 до 72 часа.Ова ми го кажа докторката.
Затоа не прави бета. Чекај сега контрола со ехо. Биохемиска не е, бетата опаѓа кај биохемиска. Не мисли ни на вонматерична. Опушти си се, супер си е чим расте. Со лесно
Лепотици мои јас се породив денес во 18 часот. КОНЕЧНОООО Прелесен пребрз трет пороѓај дојде на свет и мојата трета лепотица. Ќе ви пишам се подетално денојве. На сите ви посакувам да си имате пороѓај како мојов буквално само едно напнување и готово беше се. Ве сакам на сите да ви е со лесно жени мајки кралици
Затоа најдобро е да се проверува на три дена, не на два, на три дена секако ќе биде дуплирана плус уште малку повеќе од дупло ќе биде.
Ovde go najdov na forumov nekade po demibe prv 900, vtor 1700, tret 2600 i doktorkata mi go potvrdi ova. Duri i malku povisoki od ovie toleriraat. Zavisno pd indikacija i pacient
Jas beta vopsto ne sum proveril plus imav spontan i na eho bev vo 11 nedela samo test napraviv zosto tuka 11-12 ti zakazuvat eho i sum gledal da ne mislam celo vreme na toa da se opustam
Женскии помош ми требаа.. се породив неделата ранаа супер 4 кончиња, но хемороиди надворешни искочени 3882828 болат неможам убаво да седам и одам ставам фастум ама некако слабоо ...
Прашај доктор што крема да ставаш. Оди во search на фемина (во тема Закрепнување) пребарај за хемороиди, имаш некое искуство и совети...
Ете ме и мене тука по трет пат со два позитивни тестови, возбудата ми е голема, повеќе сум збунета бидејќи имавме само еден незаштитен однос(намерно) два дена по менструација, но сепак некако очекував….. возбудена и исплашена бидејќи трета бременост Па здраво на сите
Probaj mackas so domasno kantarionovo maslo, mene mn mi pomogna, a ako nemas takvo ima edni vaginaletki od kantarion ako ti se vnatresni hemoroidi stavaj takva vaginaletka analno, dokolku se nadvoresni podzatopli ja vaginaletkata ke se stopi kako maslo i namackaj.
Добредојде и со лесно Сакало да бидне баш тоа бебче И кај мене третово е од прв обид Тест направив исто пред добивање и тоа некои 8,9 дена
Zdravo , bremena sum 36ta nedela , pozitivna sum na streptococcus bakterijata , dali e stetna , dali mu steti na bebe ? i dali ke moze da se porodam prirodno ili ke mora carski? Doktorot mi vika 1 den pred poragaj ke mi dadele terapija za da ne se prenese na bebceto , sto da pravam? Iskustva ve molam …