Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    За што бе срцка да се нервираш ?ете пак те боли главата :( ајдее маалку опуштисе срцка и јас порано си викав баба ја сакам повече но откако останав бремена страашно многу ми недостасува мамичка...и еве додека го пишувам ова мама ми звонеше :inlove: не живееме во исти град но како студент не ми текнуваше на неа ...а сега нон-стоп се слушаме и почесто се гледаме :inlove: ЕДНА Е МАЈКА -ИМЕНКА КОЈА НЕМА ЗАМЕНКА,МАЈКАТА МОЖЕ ДА ГО ЗАМЕНИ СЕЧИЕ МЕСТО,НО МЕСТОТО НА МАЈКАТА НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА ГО ЗАМЕНИ!ЗАТОА БЕЗ НЕРВОЗИ :inlove:

На MargaritaD^2, Angel.Heart, Eli23 и 6 други им се допаѓа ова.
  2. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    FB_IMG_1437822280936.jpg

На MargaritaD^2, Angel.Heart, m.i.g и 9 други им се допаѓа ова.
  3. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.668
    На mama89 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.668
    Мами сега кога бев да мочкам имсв кафеаво како мрсулче кога се избришав,нормално е?

5. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    FB_IMG_1437822249158.jpg Ѕееее тука сте позлав :*

На m.i.g, Fatalnata, elena.mak и 5 други им се допаѓа ова.
  6. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.532
    Допаѓања:
    38.785
    @monik55 следи денес како ќе биде дали ќе имаш пак, имам читано кога е кафеаво најчесто не е страшно, може е стара крв од матката и се чисти со исцедокот.

7. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.668
    Се препотив од страв а се најнормалномие.

8. eatpraylove90

eatpraylove90 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    861
    Dobro utro i od mene :D Noke ne spijam, Denje nekako mi e poubavo i poslatko, a i sinko e pomiren :) Dva dena ne sum se uklucila i edvaj ve iscitav se sto ste pisale :D Inace @Mariangel jas za kozmetika go prasav mojot maticen ginekolog i nisto ne mi zabrani iako bi se soglasila so toa sto bese pisano za sampon protiv prvut, za kremi za depilacija....neznam koj imase pisano :| Jas od denes sum 37+0 i gledam ste pisale za kolostrum ali ne sum imala nikakov iscedok od gradite, a ogromni mi se :( Duri visnati ali meki...Mi falat onie seksi gradi sto si gi imav golemi ali kako topki, sto vikase mm kako silikoni :( A sea nejkam da gi gledam kakvi se, a i jas go imam istiot problem za seks :D MM se plasi, a iskreno pa i jas nemam nekoja zelba neznam do sto e ali valjda otkako ke se porodam ke mi se vrati pa duplo ke nadohnadam :rofl::lol: Inace maki macam so kapilari lele strii nemam mnogu ali zadnikot i polovinata mi se katastrofa ;(kazuvajte lek se plasam da ne mi ostanat mnogu loso izgleda...Si se ispozaliv :D Imajte ubav den idni mamicki i moram da vi kazam deka iako poretko pisuvam sekoj den ve citam i mi godi mnogu druzbava :inlove::*

На Mariangel, Eli23, Pcelka94 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.532
    Допаѓања:
    38.785
    Јас се гледам на бутовите ми се направиле тенки црвени стрии, ама не се вознемирив си очекував :D старите што ги имав погоре на задникот од здебелување сосем се избледени, па и овие ќе избледат, а дека сум бела не се познава. А и кој ќе ме гледа освен мм хехех. Си очекувам и на мешето, генетика и тенка кожа, тоа е.

На m.i.g и Eli23 им се допаѓа ова.
  10. eatpraylove90

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    861
    Па незнам дали и овие миве се црвени стрии... Не ги разликувам :( Иначе и јас сум многу бела, а и тенка кожа имам, а мајка ми нема ни една стрија ниту на стомак ниту на нозе и дури кога ме гледа се чуди и вика како е можно вакви да имаш (она незнае ни да ги каже) :lol: А бев многу слаба во тој дел и немав ич задник така да изгледа од тоа е...нагло здебелување..Како и да е мора лек да се најде како ваква следна година на плажа (facepalm)

На Eli23 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.532
    Допаѓања:
    38.785
    @eatpraylove90 можно е да ти се стриички, ќе си обледат со текот на времето. А за плажа ретко која нема стрии или пак целулит, важно килажата да ја средиме до наредното лето мене повеќе за тоа ме фаќа страв.

На Eli23 и eatpraylove90 им се допаѓа ова.
  12. eatpraylove90

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    861
    Еее јас како што се поправив 25кила тоа враќање на килажата незнам како ќе ми оди али во фамилија не сме склони кон дебелеење па ваљда генетиката тука бар ќе влијае :D Да се надеваме дека сами ќе избледат, а некој во меѓувреме ако го имал истиов проблем нека пише некоја крема или масло...

На Eli23 и kristina.k им се допаѓа ова.
  13. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Мешенца за односи ако збориме јас мислам мажми боље нека си седи на работа до пораѓај :rofl::rofl:
    Мене и на него хормоните ни се ептен скренати али колку и да ми се сака пак немам односи страв ми е а на него баш и немуе но тоа не значи дека не си играме :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: што да се прави хормоните се криви :rofl:

На zekzeki и m.i.g им се допаѓа ова.
  14. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.532
    Допаѓања:
    38.785
    Цело време заборавам да прашам, не се сеќавам која трудничка пред некое време имаше напишано дека пулсот и е висок над 100. Мене ми е од 90-100 , а 80 навечер или после спиење. Како да го контролирам природно? Читав дека е нормално да е повисок во второ тромесечие посебно ама сепак не е малку.

На tweety26 и Pcelka94 им се допаѓа ова.
  15. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Lele za seks koga zboruvate i kaj nas mm sekoe sabajle koga spieme saka da imame, samo me fakja i se dobluzuva skroz do mene otpozadu :lol: taka vo poluson nie sekogas imame zatoa sto nemame vreme drug pat toj po cel den e na rabota :( Arno ama sinko e do nas vo krevetce i bas koga se opustime malku toj se razmrduva pa me bara pa saka mleko ili da me guska i sa spie so mene i nisto ne ispagja na kraj :shake: so da mu praam na mm sirot ne sirot toa e :)

На Pcelka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    ДЕНЕС РЕШИВ ДА ГИ КРЕНАМ ЈАС :sun::sun::sun:РОЛЕТНИТЕЕЕ.ЖИВЕАМ ЗА СЕБЕ ,А НЕ ЗА КОМШИИТЕ...АКО САКАМ ЌЕ ШЕТАМ И ГОЛА НА БАЛКОНОТ,ЗАТВОРИ СИ ЈА МУЦКАТА-ОТВОРИ СИ ГО МОЗОКООТ! Јеее:party::rock:

На MargaritaD^2, m.i.g, Bebulleee и 3 други им се допаѓа ова.
  17. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.668
    Бравоо срцкаа:* :*

На mama89 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.357
    Фала ти на утешните зборови, знам дека е така, мене тек како ми фали мојата!!! Ама не е исто во адолесценција дс подзаборавиш на мајката и уште од 2- 3 години да ти вели твое дете не сакам дома сакам кај баба. Ми се случувало во маркет да си пазариме, ја сретнуваме баба и со рикачки кај неа оди, па таму спие, демек за една ноќ ама со де ови си седи, јас добивам инфо јадела пиела шо праела, не дека не се грижатво ред е тоа се , но детето да е повеќе со нив него со мајката неможам да прифатам, може до мене е проблемот, незнам што да речам, ама се поболев две години со оваа ситуација и на крај јас сум крива...... Друга тема треба да пишувам, инаку не не извести pleza4e како е, @ monik55 ти како си? И одамна ја снема @rakce89 !!!

19. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Хахаха така е и јас сабајле на фб ја објавив истава за добро утро :rock:

На Eli23 и mama89 им се допаѓа ова.
  20. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Лелее како јас да сум го пишала ова хахаха и ние сме си истите кога мојов е дома :) онака сонливи страничната си ја терамее:rofl:

На kallias му/ѝ се допаѓа ова.