Женчиња, сакам да си носам своја пижама во болница за секој случај. Претпоставувам ваква со откопчување напред би била најпрактична, или?
Која е причината? Ако си почеток на бременост , а до 12 та недела не ти дава ништо, тебе испод 2 ка ќе ти отиде. Знаеме ниско железо што се нус појави има, ама еве ако др има некоја логична причина, баш сподели.
Da vakvi I vo cair davaat slicni, jas si nosev moja no ni ednas ne ja oblekov na poragaj nosev edna i koga se porodiv nova mi dadoa
Па да, супер изгледа. Јас од Ваикики мн убави си начекав (нз дали имаш таму). Само за дома ми се. Во Ремедика океј се, убави тие.. да не влечам и мои...
Иста ситуација и кај мене...Мене и матичната и докторката која ми ја водеше бременоста ми кажаа дека нема потреба од никаква терапија сега, само на пораѓај дека ќе треба да примам антибиотик, но др.Котларова ми кажа да земам ампицилин, па одлучив кога веќе сум ја избрала за пораѓај да ја послушам и ги пиев 5 дена. Моментално сум 38 недела и 6 дена, планот е за природен пораѓај, се надевам се ќе биде океј. Ти кај кој доктор ќе се пораѓаш?
Од Охрид се купени од тој Ваикики... и тоа беа на попуст убав. Незнам дали уште би ги имало... а баш се убави, памучни долги до колена.
Јас бев во првите недели, пошо веќе имав почнато процес да лечам заб, ако немаш потреба нема зашто да идеш.