Zdravo majki , 37ma nedela vleguvam i imam mnogu bolki vo kolkot pocnuva cela noga da me boli i nemozam da se dvizam… Sto moze da stavam dali smee masazi da pravam za da si olesnam malce , imam elektricen masazer , dali moze da go pustam na malce i nezno da se pomasiram … Dali moze magnezium da se napijam? Ne se izdrzuva vekje … Ve molam za pomos
Да убави се во Ремедика и секако кога ќе надојде млеко лом си и само ги менуваш, барем јас така бев. Нонстоп ти носат чисти.
A од што те боли? Да не ти е потечена или посината? Ако е обична болка смееш и аналгин, магнезиум џабе ти е.
Во пренаталните има железо, зошто ли да несмееш чисто железо?? Сите даваат намерно за да не до опадни, секако и бебе црпи сега, прв пат слушам некој доктор да забрани
И јас премама пијам од сам почеток таму има железо и баш чудно што забранил некој. Многу интересно во последно време и многу клипови ми излегуваат наводно за некои штетни состојки што ги имало во суплементите за железо, беше спомната и тотхемата. Демек сите доктори прво тоа одма давале, а можело со исхраната сѐ да се реши. Што нема веќе да прочитаме.
Да затоа и нема да носам моја... ем може и со крв, ем може и со млеко да ја направиш. Вака нивна, одма да ја земат и друга да ми донесат. Мојата ќе треба да ја чувам лом за некој да дојде да ја земе...
Pijam magnezium citrat na solgar po 2 naednas 400mg i kaj se golemi 5 pati kese zadavev i baska kako veke da nemi pomagaat.Se mislam dagi smenam.Od koi piete vie i koi se dobri 17+ nedela sum nekogas epten me bolat nozeve