Dobra si, mene ne mi pomaga ni dignati noze, samo masaza kaj zglob, limfno da se spusti i vo ladna voda. Inaku, pritisok dobar, ama pekol e. Race - uzas…….. Ke si pomine
Ке си направиш нова хемостаза на 26ти и со тој резултат на 29ти за извештај. Ке те вратат стар ти е тој резултат. И новиов извештај ке ти биде за нови клексани ако треба а претходните неможеш да ги рефундираш со извештајов после месец дена.
Гел лакот на раце го извадив скроз пред некој ден. На нозе сѐ уште имам. Па, се мислам дали и таму да вадам скроз сѐ, да биде природно, или не смета обичен лак да ставам?
Pa podobro,mi potpominaa i izgorenicite na noze i nozeve podobro.Mene mi otekuvaat kaj vnatresniot zglob tuka.
Ова ист состав како фероната е. Јас мојава од Систина кога ја прашав и за Фероната дали да земам ако имам нешто грчеви ми се изнасмеа ми вика живи глупости се тоа, пиј магнезиум и готово ми рече
А треба семето да отстои некое време ? И по колку на ден лажица смее? Ревита тоа ми е познато, од нив нешто матичен млеч во прав пиев, ако не се лажам. Ова таблети или што се од Ревита?
Па да, ко да тестира лекови на мене. Гледам ги нема ни во зегин на страната. Не ја сфаќам… и викам немам болки, она ако пиј… стварно ко процент да има…
Само магнезиум не ми помогна. Со Фероната за два дена ги снема сите грчеви и успеав да станам од кревет. Може кај секој различно делува, ама и доста ги има на кој фероната помага.
И мене ми помогна фероната, дури и од коа почнав да ја пијам колострум имав, еве не ја пијам два дена немам колострум не ми тече. А ми рекоа нема шанси од нејзе, ама се чудам за овие што ми ги даде… и викам сеа прекинав ферона вика е ако де сеа овие…
Po sostavot isti ti se kako feronata. A sigurno ne se eftini. Od ovaa firma se e preskapo. Jas i feronata koga mi ja dodoa ne ja piev. So odmor i lezenje mi pomina bolkata i zateganjeto
И двете врсти се витамински и не штетат. Јас тогаш испив 14 само и пола ми останаа. Пак пред некој ден имав грчеви и болки во стомак, се погоди и кај др на Гак да сум и она вика се е супер, ама ти си беше ептен слаба и сега нормално е. Пак пиев 2-3 дена и магично исчезна секоја болка и грч. Ако имаш уште дома од Фероната, напиј се.
Витамини се, не штетат ама мене не ми помагаше со лежење и морав да пијам. И стварно помогнаа. Немам цело пакување го испив, ама немам болки тоа и се чудам зашто ми ги даде женава, што и според српскава цена не се баш ефтини, скоро 1000ка се.
Абе земи си Ферона. Знаеш дека и проценти си зимаат докториве од лекови и витамини. Ако немаш болки и се е во ред не зимај ради реда. Ако осетиш нелагодност или грчеви/болки земи тогаш.
Ќе идеме на одмор за некој ден и ме фаќа малку така паника да не идам неспремна. Се е во ред и на ехо и цервикс, али ете така, прва бременост па дали се ќе е во ред на одмор.
Нормално да се осеќаш така. Штом ти е се во ред ехо и цервикс, да си тераш. Земи си Ферона , да си имаш. И само добра мисла и позитива.
Опреми се добро, земи лекови за сѐ, јас цела аптека зимам и кога не бев бремена, сеа да требаше да идам можам да замислам
Сега ти е касно од кај и да земиш извештај, пробај поднеси со тој рачно пишаниот и се друго комплет шо треба можи ќе ти признаат,ако не да си здрава и жива 3000 секако си ги даваш од џеп па за уште толку...
Не не. Освен грчевите, имав болки и странично. Кај спојлерите ме болеше премногу. Некако одеднаш таму ми рипна стомакот. Јас од почеток си почнав да се ширам и од таму, ама стагнираше и одеднаш како гума да имам околу мене сум. Тежина и на карлица, цел стомак ме болеше буквално.