Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    5.811
    Исто и јас, влегов уште кога ме виде изгледа и се бендисав физички ;) ми рече дека сме биле и јас и бебето ЕКСТРА хехе.Ми вика јас уште од кога влезе ме бендиса ко те видов и да, само неколку минути траеше прегледот сигурно дека се е во ред ... јас во 10 часот влегов имаше други пред мене ама и закаснив

На mdenkov и kristina.k им се допаѓа ова.
  2. mdenkov

mdenkov Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    619
    Zdravo mesinja,jas ovie denovi ve sledam no retko vi pisuvav- se izaluvav so kaslanje,so glavobolka so temperatura i eve denes sum podobra, temperatura nemam,verojatno i se drugo poleka ke iscezne :D @monik55 @podravka i ostanatite meskovci,kako ste mi vie

3. podravka

podravka Популарен член

Се зачлени на:
    11 март 2015
    Пораки:
    1.211
    Допаѓања:
    5.496
    Dobro e se izlezuvam doma po cel den nadvor ne smeam ni da pomislam niz doma po malku si prosetuvam od soba vo soba i pocne li da me zdoboluva stomakot pravo vo krevet

На mdenkov му/ѝ се допаѓа ова.
  4. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.668
    Само кога се избришав,16 недела сум
    Еве мила спиев малце ме болесе главата сега кога станав пак почна па се напив парацетамол иначе се друго е во ред бебчо мрда,прееска само што се исплашив кога се избришав во вц имав како кафеаво мрсулче ама само тогаш и ваљда нее ништо.:* :*

5. <3 pleza4e <3

<3 pleza4e <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.443
    Еве ме мешκовци, добρо сум...ваљда...подобρо од вчеρа сеκаκо...извинете што не ви вρатив на поρаκите не ми беше до муабет дојдено...ќе ми пρостите :)

Гледам за сеκсови сте ρазвρзале тема :)
    FB_IMG_1437843013511.jpg

На rakce89, ♡BuBaLe♡, Eli23 и 10 други им се допаѓа ова.
  6. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Нне ни прави вакви стресови знаеш мила си на сите нас :* а за сликава јас денес и бев и доле и горе и секако:rofl::rofl::rofl::inlove: @kristina.k @monik55 таква сум си јас со блага жичка но не патам од Лудило јас си уживам во него хахаха:rofl::rofl::rofl: иих мм ме препотил дури и на клима ама и јас него мама уште е флексибилна иако има меше:rofl: ии сега се спремаме и ќе одиме на вечера ,со музиче со се...денов преубав а ноќта е пред нас :clap: Имајте убава вечер сите мешињаааа :*

На ♡BuBaLe♡, monik55, MargaritaD^2 и 7 други им се допаѓа ова.
  7. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    5.811
    Уживајте душо сега кога сте раат, јас вчера си го зедов делот :$:P:lol: сега уште малку се спремам и одиме и ние на вечера со мажево мое, па и малку благичко да си каснам после тоа и ако имам сила реприза од вчера ми вријат хормониве последниве неколку дена таман ...се читаме имајте убава вечер:*:inlove:

На mama89, MargaritaD^2, Mariangel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. mdenkov

mdenkov Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    619
    @mama89 @<3 pleza4e <3 @kristina.k @monik55 meskovci da znaete vi zaviduvam :) vie gore-gore,a jas kutrata ni ednoto ni drugoto:D:D:D nasiot doktor ni rece,paaaa moze ama ne tolku cesto,da se vnimava,epten nezno i sto uste jas znam ;) eve nie sme 16nedela i sme na prezivuvanje so odnosite,uste se nemame nakaneto za toa,baska ovaa nedela katastrofa mi bese,neli imav pogolemi bolki vo stomakot,pa se razbolev so temperatura,kaslica i iskreno mi e strav nekako-ne mozam da se osmelam uste za toa

На <3 pleza4e <3 и mama89 им се допаѓа ова.
  9. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.532
    Допаѓања:
    38.784
    @mdenkov мене ич да не ми завидуваш и ние сме немале ни горе ни доле :D:D ама се наоѓаат други начини ко ке фати криза ептен хахахах :$

На <3 pleza4e <3 и Pcelka94 им се допаѓа ова.
  10. milamila988

milamila988 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2014
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    244
    eee nie sme stranicno si nemame gore -dole:P:rofl: ama samo dva tri pati vo ovie pet meseci mm ima nekoj strav a jas zelba ogromna kako velat kolku pogolem stomak tolku pogolema zelba , samo se ubeduvame so mm :?:

На mdenkov, <3 pleza4e <3 и podravka им се допаѓа ова.
  11. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.262
    Шо сте ми едни интересни, хаха ве читам и се смеам како зелена. :*

На mdenkov и mama89 им се допаѓа ова.
  12. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    8.673
    хахахаха моабетов кај ви трнал, па ај и јас да си признам палави бевме денес со мажево мое, горе-долу,странично абе секако. :lol::lol::lol::lol: Не знам што е ова ама на сите изгледа лудилото не фати за водење љубов. Пак мојов гајле си нема ако имам меше, само ми вика пази пази да не го сплескаме малиов. хехехех :rofl::rofl::rofl::rofl:

На mdenkov, <3 pleza4e <3 и mama89 им се допаѓа ова.
  13. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Опааа кој ни пишал :) :) абе срцка те мислев цело време :) ми олесна малку кога видов дека си пишала и дека се е ок ;) :hug:

@slobodka мене како демек со попуст ми наплатил 650 ден. ради тоа што сум му била многу редовна но , баш и не сум задоволна зашто не ми објасни све како што треба и прегледот го направи како само редот да пројде , инаку 850 ден. го наплаќал првиот скрининг а вториот 1250 ден.
    Снежана многу боље објаснува и све детално а он ништо ни смета ни притисок ми мери ни килажи ни мајчина книшка ама баш ништо ,
    а во прва бременост дури скоро секој преглед во боја го пушташе за исти пари а скрининзите ги објаснуваше ептен најубаво а сега што бидна незнам :)

Последна измена: 26 јули 2015
    На <3 pleza4e <3 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Кај нас па нема за фалење од таквата работа. Ние одкако дознав дека сум бремена сме немале односи ни еднаш.Глупаво ми е и страв.А мојот па му вика на докторот е кажете и дека може хахаха. Ај уште малку ќе истрпиме,има и други методи до тогаш ^_^

На mdenkov, <3 pleza4e <3, Pcelka94 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Лелел и мене како ми се присака од ко останав бремена ние само еднаш и после то ништо :( и на мм му е страв а и со ситуацијава како што ми е малку ризична ама понеделник ко ќе одам на второ мислење ќе го прашам доки и ако даде зелено светло тогаш ќе стартуваме со акција реакција ^_^
    monik не се секирај за тоа нее страшно,а и утре ако не дај боже имаш или пак ти се појави на долен веш кафеав исцедок тогаш оди на гениколог,но ако немаш болки и ако не е обилно и црвено не е страшно

На mdenkov, <3 pleza4e <3 и monik55 им се допаѓа ова.
  16. MargaritaD^2

MargaritaD^2 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2015
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    365
    Ova mozno ti e da e od paracetamolot mene maticnata mi rece od paracetamolot mozelo da prokrvaris I da ne go pijam vo tekot na bremenost tuku samo analgin ako imam povisoka temperature od 38,5

На rakce89 и monik55 им се допаѓа ова.
  17. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.668
    Мешиња вечерва сите на вечера со мажињата и јас сега се прибрав го наранив убаво мешето @mama89 позитив на денот сими:* :*

На mdenkov, <3 pleza4e <3, mama89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.532
    Допаѓања:
    38.784
    @MargaritaD^2 мене па обратно на почеток кога имав главоболки ми рече никако аналгин, само парацетамол било дозволено. Сите доктори различно кажуваат, важно да не е ништо страшно и да не се повтори.

На mdenkov му/ѝ се допаѓа ова.
  19. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.668
    Јас парацетсмол пиев од после тоа нема врска тоа мислам а докториве се луда работа сите доктори викаат во езеро бањање никако а мојов вика можеш слободно да се бањаш прво уверисе дека водата е чиста.Богда чува

На kristina.k му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Баш ми е мило :* Навистина имав преуубав ден,исполнет со љубов,музика,насмевки и гушки,па еве и убаво се заврши преубаво си поминавме на вечера со жива музика и игравме и пеевмее...позитивни мисли и прекрасно расположение цеел ден и сакав да Ви го пренесам на сите зоштоо многуу ве сакам :* И малкичко е посвежичко и ќе спијам вечерва со насмевка на лицето :) па затоа Лека Ви ноќ на сите слатко да ми спиете Ве сака вашата мама :* :*:* :*

На blessed2, Eli23, mdenkov и 5 други им се допаѓа ова.