Исто и јас, влегов уште кога ме виде изгледа и се бендисав физички ми рече дека сме биле и јас и бебето ЕКСТРА хехе.Ми вика јас уште од кога влезе ме бендиса ко те видов и да, само неколку минути траеше прегледот сигурно дека се е во ред ... јас во 10 часот влегов имаше други пред мене ама и закаснив
Zdravo mesinja,jas ovie denovi ve sledam no retko vi pisuvav- se izaluvav so kaslanje,so glavobolka so temperatura i eve denes sum podobra, temperatura nemam,verojatno i se drugo poleka ke iscezne @monik55 @podravka i ostanatite meskovci,kako ste mi vie
Dobro e se izlezuvam doma po cel den nadvor ne smeam ni da pomislam niz doma po malku si prosetuvam od soba vo soba i pocne li da me zdoboluva stomakot pravo vo krevet
Само кога се избришав,16 недела сум Еве мила спиев малце ме болесе главата сега кога станав пак почна па се напив парацетамол иначе се друго е во ред бебчо мрда,прееска само што се исплашив кога се избришав во вц имав како кафеаво мрсулче ама само тогаш и ваљда нее ништо.
Еве ме мешκовци, добρо сум...ваљда...подобρо од вчеρа сеκаκо...извинете што не ви вρатив на поρаκите не ми беше до муабет дојдено...ќе ми пρостите Гледам за сеκсови сте ρазвρзале тема
Нне ни прави вакви стресови знаеш мила си на сите нас а за сликава јас денес и бев и доле и горе и секако @kristina.k @monik55 таква сум си јас со блага жичка но не патам од Лудило јас си уживам во него хахаха иих мм ме препотил дури и на клима ама и јас него мама уште е флексибилна иако има меше ии сега се спремаме и ќе одиме на вечера ,со музиче со се...денов преубав а ноќта е пред нас Имајте убава вечер сите мешињаааа
Уживајте душо сега кога сте раат, јас вчера си го зедов делот сега уште малку се спремам и одиме и ние на вечера со мажево мое, па и малку благичко да си каснам после тоа и ако имам сила реприза од вчера ми вријат хормониве последниве неколку дена таман ...се читаме имајте убава вечерinlove:
@mama89 @<3 pleza4e <3 @kristina.k @monik55 meskovci da znaete vi zaviduvam vie gore-gore,a jas kutrata ni ednoto ni drugoto nasiot doktor ni rece,paaaa moze ama ne tolku cesto,da se vnimava,epten nezno i sto uste jas znam eve nie sme 16nedela i sme na prezivuvanje so odnosite,uste se nemame nakaneto za toa,baska ovaa nedela katastrofa mi bese,neli imav pogolemi bolki vo stomakot,pa se razbolev so temperatura,kaslica i iskreno mi e strav nekako-ne mozam da se osmelam uste za toa
@mdenkov мене ич да не ми завидуваш и ние сме немале ни горе ни доле ама се наоѓаат други начини ко ке фати криза ептен хахахах
eee nie sme stranicno si nemame gore -dole ama samo dva tri pati vo ovie pet meseci mm ima nekoj strav a jas zelba ogromna kako velat kolku pogolem stomak tolku pogolema zelba , samo se ubeduvame so mm
хахахаха моабетов кај ви трнал, па ај и јас да си признам палави бевме денес со мажево мое, горе-долу,странично абе секако. Не знам што е ова ама на сите изгледа лудилото не фати за водење љубов. Пак мојов гајле си нема ако имам меше, само ми вика пази пази да не го сплескаме малиов. хехехех
Опааа кој ни пишал абе срцка те мислев цело време ми олесна малку кога видов дека си пишала и дека се е ок @slobodka мене како демек со попуст ми наплатил 650 ден. ради тоа што сум му била многу редовна но , баш и не сум задоволна зашто не ми објасни све како што треба и прегледот го направи како само редот да пројде , инаку 850 ден. го наплаќал првиот скрининг а вториот 1250 ден. Снежана многу боље објаснува и све детално а он ништо ни смета ни притисок ми мери ни килажи ни мајчина книшка ама баш ништо , а во прва бременост дури скоро секој преглед во боја го пушташе за исти пари а скрининзите ги објаснуваше ептен најубаво а сега што бидна незнам
Кај нас па нема за фалење од таквата работа. Ние одкако дознав дека сум бремена сме немале односи ни еднаш.Глупаво ми е и страв.А мојот па му вика на докторот е кажете и дека може хахаха. Ај уште малку ќе истрпиме,има и други методи до тогаш
Лелел и мене како ми се присака од ко останав бремена ние само еднаш и после то ништо и на мм му е страв а и со ситуацијава како што ми е малку ризична ама понеделник ко ќе одам на второ мислење ќе го прашам доки и ако даде зелено светло тогаш ќе стартуваме со акција реакција monik не се секирај за тоа нее страшно,а и утре ако не дај боже имаш или пак ти се појави на долен веш кафеав исцедок тогаш оди на гениколог,но ако немаш болки и ако не е обилно и црвено не е страшно
Ova mozno ti e da e od paracetamolot mene maticnata mi rece od paracetamolot mozelo da prokrvaris I da ne go pijam vo tekot na bremenost tuku samo analgin ako imam povisoka temperature od 38,5
Мешиња вечерва сите на вечера со мажињата и јас сега се прибрав го наранив убаво мешето @mama89 позитив на денот сими
@MargaritaD^2 мене па обратно на почеток кога имав главоболки ми рече никако аналгин, само парацетамол било дозволено. Сите доктори различно кажуваат, важно да не е ништо страшно и да не се повтори.
Јас парацетсмол пиев од после тоа нема врска тоа мислам а докториве се луда работа сите доктори викаат во езеро бањање никако а мојов вика можеш слободно да се бањаш прво уверисе дека водата е чиста.Богда чува
Баш ми е мило Навистина имав преуубав ден,исполнет со љубов,музика,насмевки и гушки,па еве и убаво се заврши преубаво си поминавме на вечера со жива музика и игравме и пеевмее...позитивни мисли и прекрасно расположение цеел ден и сакав да Ви го пренесам на сите зоштоо многуу ве сакам И малкичко е посвежичко и ќе спијам вечерва со насмевка на лицето па затоа Лека Ви ноќ на сите слатко да ми спиете Ве сака вашата мама *