Најдобро се абдорбира, но прво пробај неколку, па после земи повеќе. Цитратот знае да предизвика и диареа кај некој.
Deneska od pladne nekade kako tezina i nelagodnost osekam nisko,besika li e od tezina li e neznam se napiv magnezium od 400mg ama nekako ke,pusti i pak ke fati,se napiv sega pak pred spienje uste eden od 200mg magnezium.Na odmor sum neznam dal e za panika ama utre kei pisam na maticnata.Stavam ciklogest edna navecer od 400mg
Кога треба да биде ќе биде 13+5 сум веќе Мислам има и други девојки што се тука некаде со неделите ќе се јават ќе кажат
Па вондредно ми направи, за да исклучиме се. И се беше супер уствари бебето е. Брисеви, ехо, се ме гледаше се беше супер. Бебето е со нозете баш таму и кога коца си поткачува нерви, и прави притисок. И затоа имаме како бодежи, или може и да си лежи таму баш.
Мами едно прашање, од кога почнуваат да мерат грло на матка? Од која недела? Нешто ми испадна на нет па пишман се сторив што прочитав и сега си правам само филмови
Рано е, мене 16+5 прв пат ми измери. И тоа само заради болки што имав иначе немаше да ми измери. А веќе на скринингот втор Димчев ми измери, значи 20та.
Какви болки имаше поточно мила? Менструални или? Дека јас такви имам чат-пат. Така благи се ама ги осеќаш.
Не не како бодежи беа ова, менструални се нормални. И затоа и отидов, и тогаш ми измери. Не читај, ќе се вадиш од памет само и ќе си ствараш анксиозност и паника. Се е супер.
Фала мила, дефинитивно морам да намалам со читањето по нет, не ми влијае добро Да ви кажам, откако го видов вчера бубалот како мрдка ми дојде една огромна желба да му купам нешто ситно Ама не, додека не го дознаам полот ништо не купувам, ни ситно. А иначе може мали сме 10+0 ама веќе си го добивме првиот поклон од моја блиска другарка, слонче што се прикачува на транспортер или креветче. Значииии се стопииив