Си патев од несоница долго им спомнав на двете докторки, двете ми рекоа чај за добра ноќ да пијам и после втор ден имаше ефект. И по едно Б6 навечер пијам и добро е. Не е совршено , ама спијам за разлика од предходно.
Ако ти е зголемена плодовата вода, овошје со низок шеќер само. Суво овошје е баш со шеќери. Праски, јаболка, малини, капини. Со ваков режим ми се врати во нормала.
Мојава беше со глава доле и баш ја осеќав кога икаше. Прееска погоре кај папокот странично ја осеќав кај ика. Незнам што и е од десна страна, амааа луѓеее ќе искочи детево мислам дека од таа страна. Те како топка ќе се издигне, те некое ковче ќе искочи. Ротации прави 200 мислам дека.
Pa narodni lekovi se, koj gi znae. Može i deluvaat. Čaj od list od malina, ananas, šveps, magdanos, ne za lesen porogjaj, toa ne znam, nego da trgne pobrzo
Нешто ми се раскркорени цревата и како грчеви ме фаќаат. Земав пробиотик еден, активен јаглен читам некаде дека е дозволен. Дали вас ви има доктор потврдено дека смее и по колку на ден може? Ма да вика да не се зима ако се користи витаминска терапија
Ништо не е еден ден ако земеш. Викаат да не се зима, зошто јагленот прави чистка во организмот и се исфрла се. Од еден ден зимање немај гајле.
Devojki sto piete vo slucaj na kiselini kaj mene sega vo posledniot trimestar pocnaa sekojdnevno da se pojavuvaat
И мое, стомакот ми е како коцка, сигурна сум дека главата не му е доле дека странично како топка имам, или е газот, грбот глава... на една страна лево кај папокот топка и десно исто топка Инаку последно беше странично Дали ќе промени положба незнам
Деновиве на лева страна е нешто активна. Којзнае што има таму. Следен и последен преглед кај матичната ми е во петок, баш ќе видиме како е наместена.
Исти ми беа. Да бев некоја недела повеќе може и немаше да ми продолжи. Ми даде уште 30, па ќе видиме како ќе бидат до пораѓај. Се тешам дека уште малце остана.