Е бар тоа раат сум, јадам и дишам Ама за мочање прашај ме како ми е хахахах Ноќеска се изнасмеавме со маж ми. Заспал во дневна и да се префрли во спална во 3,4 ме начека у јака позиција. Ме буди шлогиран ШТО ПРАВИШ? Јас отварам очи, цело тело на крај од кревет... нозете пуштени од спална доле Спремна да отворам очи и да одам на мочање.. Арно не сум паднала
Crp od 0-10, ja 3 Site parametri uredni, grlo čisto, plukja čista. Ni pred toa, ni posle toa mi beše nešto. Baš čudno. Matičnite mi se i dvete na odmor, zamenata mi vika, ginekolog, aaa samo itno, vaka ne, drn, drn imam mnogu gužva. Ako dignam pak nokjeska barem 37 ili povrakjam, kje i otidam, neka me odbie ako smee
Хахаххахах е за тоа па кај мене се трпи, сега бев на мочање, во 2и40, па во 6 како аларм да имам секогаш во исто време станувам
Ооо добра си ти. Три ипол саати успеваш да не идеш да мочаш? На 15-20 минути идам навечер. Раат сум само кога спие госпоѓицава. Еве идам прееска по улица и се молам да стигнам побрзо, зошто мислам дека во секој момент ќе пуштев.
Да бе, ама од како спијам во дневна на по ладно не пијам многу вода навечер и се спие, а в спална само ме будеа некои топли бранови, па на секое мочав и пиев вода.
Исто ми е кај и да спијам. Главата нејзина ја осеќам на бешиката моја. А јас човек што пиеше една чаша вода три дена, сега пијам вода како камила. Ама ајдеее, уште малце остана. Мислам штом почне Август, ќе почне еуфоријата. Не дека сега не ме дрма, ама некако ми е уште има време. Само да средам се до влез на 9 ти, после на раат да бидам и да чекам само. Вчера со мм направивме списокот од ситниците што треба да се докупат. Ама тоа толку не се замарам, колку што уште не е искречено и направено хемиско на гарнитура.
Inače za idenjevo u wc, mojava e spuštena so glavče dolu, celo vreme pritiska, osobeno što legnam. Nekako vo dvižene preku den se trpi, ali štom legnam da odmoram ili za spienje, na sekoj pola saat
Ова со пробиотиков ко нешто ново да им е, не ја препрашав зошто и како, но како што сфатив демек со земање на пробиотици во последните месеци драстично се намалувале грчеви кај бебињата од кога ќе се родат. Дали ова некои од нив ми спомна не можам да се сетам.
Јас 16+ па мочам на пола саат, не па вие во големи месеци, којзнае колку ве притиска. Навечер фиксно станувам по 5-6 пати, а најголем предизвик ми е кога сум негде надвор. Од пусти страв од бактерии бегам од јавни тоалети, кога е нож до коска едвај ќе појдам во супермен поза Кога нема вц во близина панични напади ме маваат, мислам ќе прснам, а тоа 10 капки. Ми се случило да кивнам немочана и да си пуштам малку во гаќи.
Кој ги знае. Ако навистина е така, одма би пиела. Секој ден само тоа мислам, дали ќе има многу грчеви, дали ќе и олеснам, па многу да не плаче…почнав на вакви работи да мислам деновиве. Се гледа дека имам одвишок време.
Јас не идам нигде од истата причина. Да шетам низ парк???? Никако. На Водноооо??? Никакооо. И по кеј тргам да пешачам и се враќам брзо, зошто нема кај да мочам. Среќа на игралиште кај што идам, ми е блиску до дома
Мислев само јас сум ваква со мочањето, тоа сите ко под калап да сме праени Исто не ми се мрда никаде подалеку зошто за 20 мин одма тоалет барам.
Aj što mi se močka celo vreme, nego pa i potenje, gakji i uloška mokri, nozete koga odam mokri kaj butkite od vnatre, pred nekoj den na dežurno bev mislejki vodenjakot napuknal onaka od gore pa poleka kape. I sega so denovi isto, si vikam pa kako kje znam deka e toa toa, koga celo vreme e mokro i kako da protekuva? Aj onaka filmski puknal, kje znam, ama vaka...
Како се справувате со несоница? Не знам дали ми е од топлово или така од ништо.. ми се спие мртва уморна сум, си легнувам и се вртам по 3 саати како ништо. Во 3 заспивам во 6 станувам за на работа едвај функционирам. Ако спијам попладне уште полошо, до 6 сабајле нема да заспијам. Не знам како да си помогнам ама едвај се движам вака ненаспана
Дали да се фалам или жалам ме чуди што сеуште немам мачнини, све сум нормална, само мирис осеќам минатите две бремености мн рано почнав да повраќам по цели денови, сега еве не.
Од каде купувате градници? Многу рано старите не ме собираат и покрај тоа што грам немам качено килажа, многу се нервирам. Купив еден на women's secret ама ограничени се со бројки за поголеми гради. Со ова темпо секој месец нова бројка ќе ми треба Барам некои што стварно ќе држат и квалитетни барем и после за доење да ги искористам.