devojki uf sto ubava tema za seksot, e sega jas go cekam mas mi da si dojde do slednata nedela i taman ke izlezat rez od amniocintezata i ke znam na sto sum redovno ve citam no ne mozam da vi pisam potistena sum unistena, se nadevam na dobri rezultati, pa koga ke si dojde mm moze da probame nekoja poza mi fali seks
Devojki tuka nema dozd,ama zaladi-vecer ke se spie na raat Sakav drugo nesto da ve prasam, jas nekolku denovi go osekam treperenjeto na bebeto mnogu nisko od desna strana-do pred nekoj den mi bese povisoko no otkako imav bolki vo stomakot i eve razbolena uste si kaslam, go custvuvam epten niskoto dole-dali ima mesto za panika,kaj vas kako e ???
Ne veruvam deka ima mesto za panika..jas mislam deka bebenceto se ima svrteno pa sega na drugo mesto te klocka so nozinata
@zalosna daj boze da e taka,ovaa nedela se izaluvav so bolki vo stomakot,temperatura,kaslanje i sto uste ne-i veke 2-3 dena go custvuvam treperenjeto mnogu nisko dole
Dobro e se e vo red. Krvarenjeto prestanalo od inekciite i tabletite. Bebusko e mnogu aktiven i samo kloca. Mi padna kamen od srce. I krvnata slika i se ostanato mi e vo red, duri i mnogu vitamini i minerali imam poveke od kolku sto treba, pa mi gi prekinaa femibionot 4-5 nedeli. Utre ke stavam sliki od bebusot.
I samo uste ova da se pofalam. Mi dozvoli doktorkata da pijam po 2 kafinja dnevno, ama sepak resiv da pijam samo po 1 kafe, ama ke go pijam na raat i barem pola sat. Ete taka.
jas kako da go osekam kaj leviot jajnik ponekogas kako da mu go osekam srcenceto kako mu cuka vi se slucilo li
Добра вечер мешињаа Ве читав цел ден но , немав време да пишам Инаку денес и вчера сум по цел ден ко мрдната низ куќава дека сестрами се врати од германија (година и два месеца е помала од мене) метната е цела на мајками мрзливи и двете а таман мислев од помош ќе ми биде Иначе јас денес бев и на депилација сега сум писта хахахакамо мм да беше дома на тазе да се порадуваше сефте на депилираново да направевме Вие како сте ми , како денов ви пројде ?
Dobro utro mamicki. Jas ranobydna denes, sinokja izmoreni so sinko rano si legnavme i sum se naspala ubavo Tuku eden son so soniv, kako sum se porodila i toa so masko i bilo taka debelko, prvin ne mi dale da go vidam pa posle sum go barala niz sobite i sum go poznala po kebenceto vo koe bilo zavitkano i sum go zela vo mene mislejki si deka e zensko i koga sum go odvitkala da go vidam celoto bilo masko i sestrite tamu mi rekle da masko e, a ti sto mislese deka e?! I taka se razbudiv, ne znam sto bi znacel ovoj son
Истиот сон и јас го сонував пред некој ден, ама само се породив и беше машко. Ни килажа видов, ни кебенце видов.. Највероватно е од тоа шо мислиме постојано на тоа... Ти трудничка, се секираш се да биди во ред, овде почнало да боли, онде почнало да боли. А пак јас, леле дали ќе останам одма др месец и такви се тие работи
Да ви се пρиκлучам на муабетот и јас го сонував бебето, т.е тρи бебиња Ме фатија болκи и се олеснив за 10 минути ептен лесно и κоа глеам ми виκа бабицата чеκај уште имаш...κаκо бе уште?! И вади тρи бебчиња...цρни цρни...а јас и мм бели сиρенце пρиρодни плавушиD Таκа си се ρазбудив со чудење
jas slikovito staviv srcence ,znaci treperenje osekam-e sega dali e ikanje ili ne -bitnoo sinko go osekam