Ти си на најдобрата можна локација според твојата ситуација Дома да си па да го мислиш. И така си царски, знаеш кога ќе биде, плус те следат цело време. Уживај, одмори, супер што те задржале, а не те вратиле да го мислиш што прави, вака цело време ќе те проверуваат, нема поубаво, да си раат, а и времето дошло да се запознаете со бебенце наскоро, може спие собира сила за да те држи будна кога ќе се роди
Јас мислам дека и сепак и поради карличната позиција ограничени се тие бебчиња да удираат... Незнам кои други мајки беа со карлични бебчиња, да споделат искуство.. @Misskirova @i13dk
Па кај мене секогаш првото цтг беше катастрофа па секогаш ме враќаа назад ,така да незнам...јас ја осеќав дека удира доста ама цтг беше секогаш мирно.....можно е да има врска. Незнам..
кај мене сите синоќа беа катастрофа и затоа ме задржаа првото на приемно во 10/11 горе во 1,2 и последното од 4 до 5 сабајле исто.. Кој би рекол дека неправилна положба до овој степен може да се закомплицира и да те загрижи
32+5 сум, има месец дена како бебето е поставено странично/карлично што знам Само знам дека надоле и на кај градите горе празна дупка Од кога ми рече докторката дека ќе остане со таква положба јас не спијам добро од мислење, кога ика осеќам доле на лева страна кај препонот
Zenski, moze li sovet, kolicka 3 vo 1 (transporter, korpa za lezenje do 6 meseci, korpa za sedenje) ili 2 vo 1 (transporter, korpa za lezenje sto isto se pravi korpa za sedenje)?
Искрено сите ми викаа што ќе ти е корпа, а за прошетки на почетокот највеќе ја искористивме, не знам каква е таа количка што може да се направи и корпа и за седење, друга количка што ни беше помошна ја користевме кога порасна малце, после 4 месеци мислам, ама сепак си ја вративме таа со корпата, затоа што па подоцна седиштето ни одговараше по големина, кај помошната ни беше мало седиштето, брзо му изгледаше неудобно. Провери колку е удобно седиштето на количката 2 во 1, да не губиш од комфор кој подоцна кога ќе ти треба за подолги прошетки, заради можноста да се направи корпа Јас наредно здравје кога ќе купувам, пак бирам 3 во 1
До кај 34,35 има шанси да се намести, а понатаму се помали се шансите. Мене второто на контролата во 32ра ми беше скроз карлично (незнам колку време така била претходно), а веќе на зимање брисеви 34,35та беше надоле со главата. Инаку чим осеќаш икање кај препон, па би требало да е надоле веќе со глава... @angel4444 горе го осеќа икањето знам...
Јас од Локо Кроко зедов, 2 во 1 Trixie. Има корпа која подоцна се прави како корпа за седење, транспортер, мрежа за транспортер, и торба. Беше на намаление 9000 денари.