Bev na kontrola, eho vo red se, bebeto si e super vika matičnava ( kaj nea bev na eho, ne možev na gak u gužvana, i taka za ctg sum vo sreda zakažana so dr), ne trpi ništo, ali ti se mačiš za site pari
Еве ви акција на BIBS. Мене искрено ич око не ми фаќаат овие цуцли. Оваа форма на цуцли и на двете дечиња им правеше нагони за повраќање и не ја фаќаа. Јас најзадоволна сум од вакви цуцли (оваа форма). Авент имаат вакви, Во Дм има и во Локо Кроко има едни. Еве две, едната е Авент, другата е од Дм (Babylove). Спојлер: Цуцли Мало усте, овие за секунда ги фаќаа.
Дали пиете кафе? Во претходните бремености неможев ни да помирисам а сега умот ми е во кафе. Цигари не пушам од никогаш, си реков кафе барем можам да си дозволам Валда не е мн штетно,м?
Две сигурно , директ мелено од машина со млеко без шеќер, макијато. Некогаш и трето ќе направам, една голтка за мерак и го фрлам.
Не зезај .. Ако треба да се деси нешто ке се деси.Јас од 12 та недела почнав.До 33 та имав се купено и средено,и наредено во шкаф.Не можев да замислам да заминам порано на породување а за мене да бира друг после
Лани имав спонтан А денес толку се срушив после толку еха и толку прегледи и се на гак ми рекоа дека има нешто проблем со едниот бубрег Вака пишува На десен бубрег на плод се нотира пиелектазија со д 95мм се препорачува следење. Инаку бев за продолжување на клексани И на ехото остана така замислена реков има нешто вика не пак ја прашав вика така и така Реков чудно матичната не ми спомна затоа ништо вика не сакала да те нервира И сега за 2 недели пратење Многу ми е тешко
Јас сум 32 и дека второ ништо не купив, освен облека за изнесување од болница. Со првото почнавме околу 32 да купуваме, да перам, до 34-35 сѐ ми беше спремно. Сега ми е испрано, испеглано, наредено во плакар, креветчето послано и торбата за бебе спакувана, спремна. До крајот на неделава и мојата ќе си ја спремам, некако место не ме држи и многу рано сакам сѐ да биде спремно за одење во болница.
Па јас мислам мора да напише во извештај матичната, нема не сака да те нервира ако не видела. Имаш на уште едно место да одиш на ехо? Оди пак кај матичната нека види, да не е нешто моментално? Не верувам дека доктор ќе скрие ако види нешто
Не знам како поинаку да те утешам освен да ти кажам дека еве јас сум со еден бубрег родена жива и здрава. Ќе биде се добро верувај
Ne pijam voopsto maticnata mi zabrani I opsto drugi lekari ne preporacuvaat, koga ke se porodam ima vreme za kafe no I dodeka dois ne se preporacuva