Propolis detski kapki i sirup od islandski lišaj bea dozvoleni neli? Mada sum 38+3 vekje, ama pak da prašam ne se diše vekje vaka bez ništo
Јас ставав проанги спреј за грло, секогаш кога ке почувствував дека грлото нешто ме заболува. Фала Богу, се е ок со синко. Исландски лишај сируп може секако и бел слез чај или сируп.
Па ја би рекла женска, некако и по терминине, женскиве стално се во водство. Ама да ни се живи и здрави па што и да е нека е.
Да, читав дека ова може, ама ај да си прашам, па да си почнам, ќе ме фатат болки ја не можам да дишам хахахха ќе се угушам таму Честито синчето, вредеше борбата.
Абеее, не знаеш колку се радувам и ми е мило за тебе што се` си е супер. Децава генерација ќе ни бидат, мушки фраерчиња. Да ни се живи и здрави!
Штом купиш/подсобереш уклучи машина, испери, суши и испеглај и спреми у плакар. Нема врска кога е. Ќе си стои спремно.
@Orchidea Јас ги порачав, убави се. Имам земено и од Тила и ако направам споредба со тие од Тила, овие од baby_tina_shop се премеки. Толку ефтини а меки не сум сретнала на друго место. И @WhiteCat33 зема, може да потврди.
На убав празник реши ќерче да си дојде, да славиме јас именден.. она роденден 38+1, буцка со бутки, образи 3720, 52цм Контракции убави и сабајле, но положбата со папочната многу лоша. Бидна царски, се е во најдобар ред
Значи да порачувам а од кои димензии зема, има нешто разлика во тие 10 см? @mariz честитки, жива и здрава момата
Оваа србинката дали е ортопед или незз што, баш ми искочи видео како објаснува дека кога е во вреќичка незнам како стапалата биле поставени и става видео од бебето како лази со вреќичката. Па побогу, јас вреќичката ќе ја користам додека спие, сигурно нема да оставам бебе да лази со вреќичка и да нема комоција. Јас уште сум повеќе за вреќичка и мислам и дека така ќе остане.