Тоа што се штрекаат е нормален рефлекс и кога тогаш мора да го поминат. Тоа се случува кога почнуваат да си го осознаваат телото и ќе има периоди каде што ќе дигнат рачиња и како исплашени ќе бидат. Тоа е фаза што мора да ја поминат. Јас не би мотала бебе скроз и со раце.
Те чекав само да пишеш Жива и здрава да е куклата, само радости да ви носи. Побрзо опоравување ти посакувам.
Лелееее женоооо знаев дека денес ќе се роди. Стојам на каса во маркет прееска и си викам Мариз ќе ја роди денес, на празник другаркава наша. Нека е жива и здрава и брзо и лесно опоравување
@Orchidea за спиење овие вреќички се по практични, има и зимни со долги ракави, затворени доле, со ногавички, буквално секакви. Моето бебе се роди во мај и уште од старт го клоцаше ќебето и се откриваше. Сега имам пролетна/летна вреќа, кога е поладно навечер му ја облекувам за спиење. Здравје, во план сум и зимска да земам.
Ajde majce konecno i ti sise olesna,neka e ziva i zdrava i samo radosti dati nosi,na tebe brzo oporavuvanje
Од поголемите 80x80, минимална разлика во цена а поголемки се.. па и подарок ми испратија лигарче , залепиле лист на него и пишале поклон, срцки.