ништо под нормала ти е.. прашај доктор да ти даде таблетки нешто да пиеш.. од со исхрана еве да бидам искрена може да се подобри амаа треба мноогу време..земиси препарат
Pijam ferrum lek,i jadam seme od kopriva ama izgleda treba pogolem vremenski period da pomine za da se sredi
Може некоја од вас знае каде можам да најдам спаваќи поевтини за во болница бидејќи овде кај нас не даваат а од после сигурно нема да ги користам
Еве сум 15+4 сум, последниве два три дена немам ич сила, само ми се спие крвна слика правев скоро се беше добро.
A sto moze da se sluci od 5-6 zrnca na den? Pa ne e otrov toa pa odma da deluva od tolku mala kolicina . I toa za ananas mene mi e nekako somnitelno i porano go zborevme. E kolku ananas moZe da izede covek pa da mu deluva na omwknuvanje na grlo na matka. Ne be sve ke procita covek na netov..
Jadi meso i corbi od meso i zemi nekoj poefikasen preparat. Vitamin C isto taka posle preparat so zelezo. A izbegbuvaj kafe i mleko koga pies zeleno. Zemi nesto kako Maltofer, Ferofolic, Hemovit.
Тука негде прочитав дека неколку зрна само смеело, па затоа. @nikja ама денес ќе си набавам и ќе почнам и аронија и месо да јадам.
Jas pa vo smuti obavezno sija stavam i neni brojam kolku zrna.Mislam deka smee sve umereno dase konzumira
Jas i koga procitav za brusnica tuka caj deka nesmee dase pie,ja prasav maticnata mi kaza deka smee dase pie megutoa ne vo golemi kolicini naprimer po 1 litro na den,radi hibiskusot vo sostavot inaku casa dve dnevno smeat dase pijam.I ki rece sve sto keti se prijade dasi kasnes umereno i ne mnogu kolicinski
Затоа ги нема во Грција, сакав да ги земав, барав на 10тина места. Во една аптека ми рекоа дека се проблем, тешко се наоѓаат. Туку, дали знаете некој да ги носи овде, некој што ги продава?
Овие феро фолик од 500 мг толку железо имаат во составот? Некако премногу ми се гледа Дека мојава матична што ми ги препорача на Алкалоид имаат 30 мг, а другата пак докторка ми рече до 100 мг дневно да внесувам ако има потреба.
Здраво, дали некоја има искуство со Стрептокока последниот брис ми излезе позитивен, 35 недела сум,досега освен Кандида ништо сум немала. Опасна ли бактерија е?
Не знам искрено, јас од овде што читав задоволни членки па сакав да ги земам за секој случај, бидејќи бевме на одмор таму.