Не ми спомнала др ништо во однос на составот дека нешто несмееме. Кога на два пати пиев, ја прашав дали може од нив, ми рече слободно. Еве и снаа ми сега и она исто со нив почна бременост.
Zenski denes sum polna 20 nedela,dali nekoj ima vadeni prameni so blans me interesira.Sakam na kapa da izvadam veke mosava podniknata 5 meseci nemie praven korenov.Inaku me vodat rizicna bremenost
Se smee,umereno. Jas se jadev i piev i nemav nikakov problem nit so krvna slika, nit so poragjaj. Nema kafe ili caj pet sholji ama edna zasto da ne, nema nikakva steta. Tuka citam clenki so eden kup restrikcii za hrana so citanje od internet. Jadete si se umereno i ne se zamarajte
Дечки која беше поубава перница за трудници? Знам овде за две се дискутираше. Ги користевте ли стварно? Се плашам да не ми е шубе и да не спијам на неа?
Jas vcera mi stigna od Lala pernica i top mie dati kazam pravo.2.380 den plativ so dostava.Sinojka odma si spiev so nejze.Mada jas nesum mnogu visoka i mi izgledase golema na orv pogled ama to e
Мислам дека и другите членки беа од Лала повеќе задоволни. Се мислам дали да нарачам, уште од сега ми е мачно спиењето.
Нормално ли е да ме боли кожава од што ми расте стомакот, ја осеќам ко да ќе ми експлодира, поготово горе под градиве, таму сум доста тесна и сеа као наеднаш да сака да порасне стомаков и ме боли дури. Пошо не осеќам абдомен да ме боли, туку баш кожава.
Majki dali nekoj od vas otvoreni 4 prsti i so padnat mukozen cep 5 dena , ste imale problem da ne ve fakjat bolki za poragaj? Seuste cekam …
Jas eve od tuka sto spodeluvaa iskustva ja poracav i super e.I jas predhodno jastuk izmegu noze i kako rasre stomak mnogu pomacno e,nie pa sme so dve uste poveke e macno
Може да ти е жешко само и да неможеш да спиеш. Мојата фрлена на земја стоеше два месеци, вчера тек легнав на неа да спијам. Од жешко, уште перницата од напред и назад и ќе цркнев.
Ама ќе се најде за доење после да се потпреме, да фатиме убава положба. За како граничник хахахаххаха Земи некоја не толку скапа, да не ти е криво хахахахха
Ja včera na ctg, sestrata mi vika kjoravi bolki nemaš, mirno sve, ušte 34 nedela kao dva prsta otvorena, sega 38+5 i poviše sigurno ama ne me čačkaa, čepot na nekolku navrati toa sluzta iskoči pogolemi parčinja, beba aber si nema, bolki ni za lek haha, plodova voda dovolno, mi vikaat kje si čekaš ..
Девојки јас се породив на 18-ти во Ремедика со царски, на свет дојде моја принцеза.(малку порано од терминот ама изгледа не и се чекаше повеќе Презадоволна сум од се и од доктори, сестри, педијатри....буквално целиот персонал таму. Ви посакувам на сите што сте блиску со термини лесно да поминете и да си ги гушнете побрзо вашите сонца.