E tuka sme za dva dena razlika, ja 39 polna vo sabota kje bide... Ne se dodržuva više, ne sum za odenje, ni leženje, ni spienje, nosot mi e zatnat...ko morž se prevrtuvam po krevet, živcite tenki hahaha
Здраво дали знаете некои линкови за спуштање на чек листи за трудници и за бебе бесплатни и брошури (водичи) и планери исто така ? Фала поздрав
Хм е не знам, не се разбирам искрено. Јас мислев исто мг си се мг Веројатно ова што го фалат е во подобра форма, што знам.
Кажете ми како издржавте додека чекавте скрининг, јас мислам ќе скренам Само да е се во ред си викам, се осеќам ок. Но на нервна база не баш, ептен во исчекување сум.
Не ми збори за тоа мила. Јас и пренатален правев, мислам збудалев додека ги чекав резултатите. Правам скрининг и само ја чекам докторката да ми каже нешто лошо . Ама фала му на Бога сѐ е во ред, ќе биде и кај тебе ќе видеш.
Да, ја имав и јас таа фаза..се мачкав со масло на Weleda, пројде за неколку дена. Сега други болови имам хаха
Jas povrakjav do 30ta nedela i posle toa mi se slucuva ima denovi koga povrakjam i sum seuste osetliva na miris.. Normalno e , moze da ti trae do kraj na bremenost so lesno
Мене ми најдоа ентрококус вид на стрептокока и јас почнувам да пијам Ампицилин се надевам брзо ќе ја снема
фала ти веќе смачено ми е од коментари од народов дека сеуште повраќам. И после си мислам дека не сум ок.