Кај што читав немаше ништо лошо напишано, а јас како што кажав не знам, да не те паничам за џабе, само прв пат слушнав и се заинтересирав.
Okeeeej fala viii.. sepak nema da panicham oti da e nekoja infekcija ili bakterija pred da dojdam pravev i pap test a i urinokultura taka da ima udel najverojatno lubenicata..druga prichina ne znam shto bi bila. Bashka na sredinata vekje beshe kako skisnaata lubenicata,pa od koga kasnav edno parche i go setiv toa vekje ne go jadev toj del
Јас несакав ич да пишам ама гледам 2-3 пати праша викам ајде да не те игнорирам Штом сега немаш ништо седи си мирна и уживај...доколку пак ти се деси кажи ми Да не те паничам безпотребно најверојатно ништо не ти е штом сега немаш ништо Може да е од храна, може да е од поголема доза витамини, може од инфекција, може од дехидрираност... Штом немаш други пропратни работи покрај тоа најверојатно не е ништо така да не се паничи
Ќе се спие лии вечерва....??Колико сам лепа шта не могу да спавам ...не дека е жешко нееее хахаха преку ден климата бучи од сабајле до вечер и уживанција ама ноќно време не.. Сее отворено и џабее
Срцка кај тебе на отворено несе дише а кај мене се затворено од страв да несе пикне некој бидејки сум на приземј и се потам ко луда.Богда чува сум
Кој да се пикне хаха ако сака и на трети да си ќе се пикне хаха јас имам кутре во дворот ама толку е мила што и апаш да дојде ќе се гали она со него Размислувам да ставам еден знак НЕ СЕ ПЛАШИ КУЧЕТО Е МИРНО,ПАЗИ СЕ ОД ГАЗДАРИЦАТА Е ЛУДА !ХСХАХА
@♡BuBaLe♡ ја нема или мене ми се чини така ? Незнам дали ќе се спие, очи ми паѓаат ама некако безврска се осеќам Топло ми е ептен, кичма ме боли, бебушко клоца активно Ме фаќа некоја нервоза а кога сум нервозна чистам како луда, така да останува да седам и чекам да ми помине инаку ќе ме пцујат сите комшии Незнам што попрво да направам дали да одмарам сега пред крај по жештиниве, дали да трчам за куќиштено, планови, цртај - прецртај, мери - премери, жена ако не си го замара мозокот кој ќе си го замара Што се ме чека...ќе се породам на сред градење, чистење или селење Згора на сето трчање свекрва ми чека сукња да и сошијам...најпаметно човек да рече за све-ЈА НЕЗНАМ ќе фрлам и машина и све
Хахахах е стварно си луда и јас имам кутре исто како твоето мислам ке ги бацува спие како лудо под маса и на него муе топло
Кога ќе те фати тоа за чистње дој кај мене какваа сукња цццц батали нека си купи...ситно броиш ти уживај си само
Neee gotovo,se opushtiv.. Pushtiv filmche so mm gledame,pa staviv pauza da si proveram da ne ste pishale neshto Mnogu si go sakam koga e vakov, kapnat od rabota e i mu se spie mu se plache,ama odvojuva vreme edno filmche so mene da izgleda @<3 pleza4e <3 fala ti,se nadevam nema za shto da se plasham.. kako shto kazhav proverki za infekcii,bakterii i takvi raboti napraveni mi se,taka da stvarno nemam poim od shto beshe toj ispad od mochka Dobra vi nokj mamichki,vi pushtam od ladnichkoto tuka.. Jas sum si so jorganche pokriena i so chorapchinja na mene i super mi e Ve gushkam
Мило ми е Лека ти ноќ срцка уживкај и Дај Боже да дојде ладничко ама тешко изгоревме во Македонијава уфф барем во Берово да живеев или некое плани ско место ...Кога ќе си идеш Македонија освен чоколадата донеси и еден куфер два ЛАДНИЧКООО те гушкам мила и тебе и сите мешиња ќе потрудам да спијам ме болат очињата
Eheeee kolku uste nema da spiesh...uffff Ne e do vremeto samo, toploto e plus otezuvacki faktor. Jas koga bev bremena zima bese, a po celi noki ne spiev. Samo nesto mi falese, eden period filnovi razni si pravev, se plasev, se panicev, zestini me fakjaa celo vreme i mi idese bez prekrivka da spijam itn... Normalno e za ovaa sostojba, a ve mislam kako vi e vo ovie topli denovi mili mamicki. Moj sovet vi e da kredete bukvalno sekoja minutka i da spiete. Naspitese i uzivajte dodeka mozete, bebo koga ke se rodi e mnogu podrugo. E togas navistna nema spienje. Pozzz
Dobro utro feminki kako ste mi utrovo, uspeavte li da se naspiete , jas sum dobro od denes pocnuvam nova nedela 21+0 , bebka e dobra mrdka sega pocesto mnogu mi e sltaka nautro i dvete vo isto vreme stanuvame pa se galeme mazeme pa se skupce na edna strana , si razmisluvam dali ja oseka ljubovta i kolku e sakan pa ni vozvraka, a mm a stave raka vednas prestane ,