Во таа недела , а и наредни 3-4, нормално е да немаш некои интезивни движења. Од 30 та нагоре, ќе ги имаш поизразени движења.
Druški ja se porodiv, filmski znači beše. U 12 puknat vodenjak, u 13 u bolnica u predrodilna, u 15 rodilna, 15. 20 bebče na race. Na site vaka vi posakuvam
Земав на почетокот baby love, па сменив и други за проба, си се вратив на baby love. Мирисаат на мочки, ама редовно и менувам на малава па не ми е тоа проблем. Тенкички се и убаво ластиче имаат од позади.
Уште кога бев бремена ги читав поискусните на форумов, као не биле исти како порано, сменети биле. Доста не задоволни има, баш прочитај во темата за пелени. Упиваат ама се умирисуваат, изгледа од составот на пелената. Ама редовно менувам па немам мака јас, мене ми се погодија ептен.
И јас сум со нив од почеток, прво пакување памперс Понатаму пробав виолета по едно мало пакување и canbebe ми беа најдобри до крај не ги менував
Јас здравје, уште не сум почнала ништо, имам од првото кревет, количка такви работи, ама за вака од почеток ќе треба да земам облека, цуцли првото не сакаше, доеше а со друго ќе морам да си олеснам, а за памперс canbebe ќе купам
Седми месец од кога почнува? Сега на една страна гледав од 25та, а на апликацијата ми покажува од 27ма.