Добро утро и од мене. Незнам од кај ми доаѓа мене сонот насабајле во горештиниве испаѓа само јас спијам ко ненормална до касно хахах Цела ноќ се вртам и таман у жешкото сум заспала. Се наопаку вчера и денес. Бебе си мрда, јас си одмарам, си подработувам и така. Отоците си се тука сеуште.
Добρо утρо и од мене. Еееее јас денес се наспав. Малиов беше умен не ми пρавеше пρоблеми Само дојдов да ве поздρавам, зошто имам ρабота по гоρештиниве Ќе ви пишам поκасно паκ Гушκи до сите
Добро утро и од мене јас рано станав денес па пак прилегнав после...имам некое гадење утрово и гасово деновиве ептен да прашам нормални се менструални болки/ грчеви во рана бременост? И како функциониравте првите недели ја ко на јајца одам се лежам пусто страв ми е не мрдам од дома
Хахаха нормално душо функционирај си, само повеќе одмарај, не се форсирај и не работи ништо. Јас во рана бременост секој ден ко да ми беше недела обожавав да се излежувам и да спијам. А видам кревет спиев хахаха. А за болките нормално е да, и јас се чудев, ги имав таму до 4 месец. Ме фаќаше паника дали е се во ред ама си поминуваа за кратко.
Dobro utro i od mene mesinja. Jas sum stanata od 9 i se spremame so sinceto kje odime na moree malku da se osvezime, da se pobanjame, ova leto samo 2 pati se izbanjav i toa ladno bese uste vo juni, a sega e pekol Od vecer pa sekoj den nataka kje vi pisuvam od morskata terasa kaj majka mi i kje vi prakjam malku morski vozduh da se osvezite . Taka mili moi odam jas sega da se spremam uste malku i se citkame pokasno. P.S. Mojava curica po ceeel den mrda li mrda rastura, dali e dobro sto tolku mnogu ja osekjam po cel den, si velam ova bebce spie li nekogas?? Ve baknuvam site
@kallias и син ми во стомакот не запираше, и еве го сега нека е жив и здрав ама не застанува, многу е пргав, и нон стоп си велам, не е ни чудо што правеше уште од стомакот.
Милички мешковци добро утро Кај кој доктор најдобар во систина да закажам втор скрининг и за во која недела да закажам и колку пари е втор скрининг во систина ? Многу ми е сумливо кај коруновски мислам дека нешто и кријат или со клешти треба зборовите да им ги влечам ама ништо не кажуваат .
Добро утро и од мене, јас сега станав неубав сон сонував за бебето, нешто што сите се плашиме во бременоста, се препотив.
Не се плаши мила јас секој ден сонував така дури и све најлошо сонував и во првата бременост и сега во вторава сонувам по цело хорор филмови
Мешиња, прашав погоре, ама пак ми е на мисла, на колку време одите на ехо преглед, дали е штетно што ви кажуваат? @Mariangel и мене ми се појавуваше исцедок, со жолтеникаво зелена боја, може е од имплантација, не би знаела, само и јас го имав на почетокот. Имав и кафеавко, ама тоа е друга приазна. Мислам да не се плашиш.
@blessed2 јас одам на редовни контроли кај матичен на еден месец, плус измеѓу на приватно 3-4 пати до сега , а еднаш во една недела се погоди 3 пати ме гледаа. Плус во Плодност, новото ехо им го презентираа на мене, во моментот се најдов таму после преглед. Ја прашав докторката од таму дали е штетно, за специјалист се работи, и ми одговори апсолутно не е штетно ни за бебе ни за мајка. Истото го изјави кога беше гостин во една емисија. Јас одлучив да верувам, уште за тоа фали да се мислам.
jas odam ednas mesecno, na pocetokot mi bea kontrolite na dve nedelite do kaj 12-13 nedela dodeka ne dobiv majcina kniska eve bidejki ovoj mesec bev na 4d eho za vtoriot skrining maticniot mi kaza deka nema potreba da odam I kaj nego a I sekako e sega na odmor pa mi zakaza tek za vo sredinata na avgust
Denes bev na kontrola pravevme i skrining i 5d mometo moe si uziva si naprednuva i pokraj komlikaciite si e zdravo i super nema mesto za zagrizenost 410gr e 21 nedela sum a jas sum se zdebelila samo 3kg od pocetokot do sega me ispofalija zasto vo prethodnata bremenost staviv okolu 30kg Starata terapija mi ja prodolzija no zasto sum pocnala malku da se otvaram i zad sebe imam eden spontan mi rekoa sepak da odmaram.Prasav za odmor negativen odgovor dobiv,doma da si sedeme ova leto no toa e..vazno bebceto da e zdravo pa odgodina odmor
Ајде добар ден и од мене Јас секој ден ова време си станувам,ама затоа навечер нема спиење до 4. Денес малку нервозна станав поради мисли за куќата што требаше до сега да е почната градба ама никој ни со прст да мрдне а парите се трошат безвезе. Си направив сега кафенце и право на фемина да се олабавам малку Ви посакувам на сите пријатен ден
bravos bas mi e Milo sega vdisi dlaboko izgisi I odmaraj jas sum utre za plodovata voda da Vidam kako e dali ima promeni
Ne znam za vas, ama jas ne mozam da disam! Klima fuci, ama curata pametna rerna si ukluci... Kaj rerna, pa i varam pcenki, mi ide da se iselam! Posle dve godini prv pat sum sama doma. Mm e na rabota, bucka vo gradinka, jas ko od Mars padnata! Cel den Baby TV ukluceno po navika pa i si gi peam pesnickite! Sinko zbesnuva, ne e i da mu zameram, 4 praski izedov od sabajle! Za masala porasnal, 2,5 kg. Uste dve i pol nedeli vleguvam vo devetti, odvaj cekam po zestinive!
Dobar den i od mene zhenskici, jas si stanav kako i normalno malku pokasno. Piev kafe so svekrva mi,isprzhiv ribanchinja za pojadok si jadevme i sega eve sednav odmaram malku. Mnogu promenlivo vremevo dva dena se budam so glavobolka,mi tezhi glavava bukvalno. So zelenata mochka najverojatno raskrstiv nema traga denes fala Bogu.. Vie dobri ste site? Nema li nekoja naskoro da se poragja da se izraduvame malku