Јас неколку купив од Локо Кроко. Имаат интересни дезени, некои им се и подебелки Имаш во секоја бебешка продавница. Материјалот е скоро секаде ист, само цената е различна
Jas si gi koristam moite jas sto sum gi nosela kvalitetot koska nema sporedba so ovie sto se prodavaat sega
@Skyler81 и @Carpe Diem New да кажете и каков прашок користите мене додуша рано ми е, ама да си се спремам со време.
Zenski imam peleni 1, moeto pocna da nosi 3ka mali mu se. Na koja i trebaat neka mi pise. Od Skopje gjorce sum. Celo pakovanje e so 60 i nesto. Zasto da gi frlam za dzabe, podobro da gi dadam neka se iskoristat.
Земете си марамчиња за пуштање бои од dm за шарени алишта, ставам по две на перење и пуштам и шарени (додуша нашите, за бебето уште немам испрано ништо) на 60 и досега ништо не пуштило боја, само секако да не се мешаат многу различни бои и светли со темни.
Јас еднаш на иста ваква недоумица искоментирав, Димчев и Гордана скоро никогаш не грешат за пол, дали 3% се случаевите каде што утнале, апаратурата и искуството си го прават своето, ама ајде, ќе ни кажеш битно е да биде се во ред до крај и да е живо и здраво. А ако треба ќе правиш одново gender reveal xD
Zdravo zenski , dali mozhebi imate narachano od tuka gnezdo mi se dopadna ova ama se mislam dali kje e dobro pa ako ima nekoja iskustvo neka pishe ili barem so stranata ?
На памучни си селектирам и перам на 60°. Малку е 40° тоа перам ептен ако е нешто ново. Плавки, розевки, бели тоа ставам сè во едно, е сега црвени посебно, не мешам со други, пуштаат боја. И тетра перам на 60° ама не е погрешно и на 90°.