Еве јас ќе ти кажам кај мене како беше. Во денот еднаш, два пати. Најчесто навечер. Цел ден тивок. Другиот ден многу активен, 3тиот ден воопшто го немаше. Како што пиша @blackdeath, после нема да имаш мир. ни на спиење Сега е цел ден активен. Не знам дали воопшто спие 34та сум веќе сега.
Јас се породив, убав удар од бебе цела бременост не осетив. Само икање по неколку пати во тек на денот, па се смирував со тоа. Последните недела две го чувствував само како бутка со главчето во стомак, карлично беше поставен. По мирно бебе у стомак не знам дали некогаш имало, ама затоа сега душата ми ја извади, две секунди не застанува За паниките точно знам како е, ама според моето искуство се си е супер.
Во Бебе хоме има 50% попуст на креветчиња, хранилки, фиокари… Ако некој му треба сега за земање може да види.
Женски кај е поточно Микробиологија на клиника? Ми дадоа упат за Торч, да не знаете и од колку почнуваат со работа?
Од задната страна. Влезот позади Рамстор му доаѓа. Тука имаше еден кафич и одма имаш скалички и право ти е микробиологија. По скали надоле е.
Исто, претходно 100 пати правевме и јас и мм, за секоја интервенција, инсеминација, ваучер, ни бараа. Сега во бременост др рече немаш потреба 100 резултати торч имаш.
Jas samo ednas,pravev pred invitro i isto infektiven skrining i nemase potreba toa ednas se pravi ne po 100 pati
Ajdee uste eden stres plus,,, jas od sega se mislam kakoo ke mi pominit od utre 1 nedela za rezultati da mi stignat od nift, tolku panicarka sum… a primer ako si e nemala vo prva bremenost nisto od ova moze da imas na vtora? I dali imat lek posle