Само извештај. На мојот немаше ни печат, па следното одење им побарав да ми стават. Го признаа извештајот на ГАК и ми го вратија кога ме пуштија.
Јас имам, made in China e, ама прекорисно е. Ако се расипе, јасно ќе биде дека е расипано, не сме до толку Цело време пратам срцева акција, срцеви удари. Во деновите кога е помирно бебе, само го ставам доплерот и си слушам како си мрцка внатре, само што не ја чувствувам. Немам ич испаничено за тие раноти баш поради доплерот.
Од Али експрес одма го нарачав кога забременив, стаса за 3 недели. Ова е Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $31.79 40%OFF | Bluetooth Doppler Fetal Chargeable Ultrasonic Doppler Pregnant Fetal Heart Monitor Baby Heart Voice Record 0 Radiation https://a.aliexpress.com/_EHWv9Fb Кај нас барав, ама баш и немаше фетален доплер.
Da preventivno da ne ti se napravat. Jas sega pocnav da mackam edna nedela pred poragjaj i ne mi se napravija kako prviot pat.
Ми дојде желба и каснав Бибер исто ставам во супа со оцет заради коронава,али со осет не да е премногу луто.
Штом не ти смета , јади си. Пинџур ако има малце луто, мене ужасно ми смета. Само јас како изрод во фамилија сум што не јадам луто.
Женски планирам за брзо да го извадам гелов на ноктиве за таман да ми се обноват до пред пораѓај, што мачкавте за да се хранат да не идам ко шмиргла во рацеве?
Ништо не ставав. Од витамините што ги пијам, ми растат како луди. И како растат така сечам и поубави нокти во живот не сум имала. Нека не ти ги струга многу.