И јас многу малку одмарам, цело време сум во движење и јас. Само заборавам нешто, па ајде од една продавница во друга секој ден Па и на жешково.. Женски ум
Од преглед на преглед де. И го викам мм да види дали сум се средила како треба, зишто ништо не гледам
Ма ја не можев сама хахах, и тој демек ќе помогне, решето ме напраи на крај уште и он нервозен ми вика ако сакаш на Марс ќе те носам на депилација, ова уште еднаш ја не го правам
Мака си мачат со нас 9 месеци, мојот се товари ко магаре до 4ти спрат без лифт преку еден ден ама што да правам тоа е.
И ние маки мачиме 9 месеци, немаат гајле. Да беа на наше место ќе поцркаа првиот ден, а не 9 месеци тежина да носат
Да бе и мојов само со задачи е секој ден, со списоци и се нив ги жалат, леле товарени, растрчани, а нас како ни е не не прашува никој Нит можам да лежам како треба, нит можам да шетам, нит асално спијам ама тоа не се гледа вака јавно
Не знам колку време немам спиено како што треба, да станам свежа и одморена Изгледа треба секој ден да нагласуваме што ни е маката, па можеби ќе не разберат
Nekoj da spodeli iskustvo sto e poprakticno ranec ili torba za so bebe?? Torbata od kolicata mi r mnogu mala pa sakam nesto novo da kupam ama sr mislam megju torba i ranec od pogolemite
Cestitki za bebusot ziv i zdrav neka e btw dobro prasanje e ova za vakcinata. Samo rubeola ili celata MRP?
Еднаш со брич помината, на депилација ќе се онесвестам. А таква беше ситуација, за прв преглед морав дома да се средам и така си остана.
Оди во каде да најдам за најмалите темата, сабајле пишувавме за ранче, баш и јас пишав за едно што го земав презадоволна. Таман е големо се собира а не е гломазно.
Едно инфо од мене, имате нај цакани тетра пелени на инста baby_tina_shop и подебели и од тие тенките, памучни пред брзо ми се појави странава, ќе си нарачам и јас па да ви споделам и тука