Не се замара, веќе ми е глупо да го прашувам нешто, претходно кога имав нешто болки долу отидов кај него ми вика у глава ти е се..ја веќе трепам болки и си викам така треба да е со др дете здравје ќе знам повеќе..
Заборавив да ви кажам, да ви се придружам на идните мајки со постелка на преден ѕид. Кога почнавте да ги осеќате бебињата?
Исто и јас со постелка на преден ѕид. 19+ сум, по мерки и 5 дена понапред, уште ништо немам осетено, ни пеперутки, ни движење како рипчиња што викаат, ни удар.
Тоа му е работа. Жално е тоа што не ни обрнуваат доволно внимание, а ти едвај си чекала да појдиш на ехо да си видиш бебе
Јас во 16та осетив така ко балончиња. После како пеперутки накај 18та, и веќе од 19та и движења, и еве 25та си удира на велико. Недела дена е понапредно, е сега од 16та до 19та имаше моменти кога со денови ништо, тоа е скроз најнормално. Ама на пример има многу разлика во ударите кај што е постелката изгледа, баш онака се осеќа како во некоја мембрана да мава. За разлика од страните коа ќе ме мавне таму е апла удар.
Ne uste utre ke vleguvam 41 nedela i seuste nemam ni bolki ni nisto valjda ke mi davat provokacija ili hiten carski …
21+5сум дали и вие сте ги осекале волку рано и баш удари.Од сабајле и преку ден ептен слабо,ама вака навечер кога ке почнат изгледа неим се спие
Патилошка ми немаат промашено ниту еднаш до крај. Дури месецов порано. За клексани месецов добив две исплати.
Митови не се, ама бабини глупи муабети ако слушаш ехеееее… Единствена работа што може да е околу мачките, е нивниот измет ако има паразитска бактерија, па менувањето на песок да го прави некој место тебе. А она јажиња и црева, еве првпат слушам.
Жени притисокот ми е 110 со 50 главата од десната страна страшно ме боли...лек некаков има??? Што да правам