Добар ден мешковци како сте ми денес Јас? аааа одлично сум фала на прашање, Нешто сум расположена денес посабајлечки за блачко Избегавав цело време ама моооооооооора малку да си ја заблажиме душичката Сум се развреднила правам торта (умре циганката што ме фалеше па сега морам сама) За времево ич не коментирам, нема потреба веќе сите почнавме да се топиме
I oficijalno 40+0 .. Skoro i da ne mi se veruva kolku dolgo ja nosam ovaa sreka vo mene,luge 9meseci pominaa,od prviot test do potvrduvanjeto kaj maticen,cukanjeto na srceto,pregledite za daun,nejzinite prvi dvizenja,nejzinite uzasno bolni dvizenja vo nokite koga mislev deka ke mi go otkorne stomakot,otkrivanjeto na polot,site moi macini koi gi imav,site moi stravovi kako prva bremenost i neznaenjeto sto da ocekuvam. Ama skoro i da pomina se a taa e uste vo stomakot kaj mama,mama e vo neveruvanje deka denot nablizuva.. Cekame seuste,se nadevam nema uste dolgo.
Daj Bozhe da si se olesnish poskoro src so tvojata inaetchika slatka Pa nema da ispadne vie koga kje i kazhete,za inat ke ispadne taa koga ke si posaka
Mamicki kako ste??? Jas eve ovie nekolku dena so obvrski ,ama ve citam redovnopa samo da ve pozdravam @Mariangel nazdravje kafence
Да ве поздравам и јас ненаспана така лежам неми се станува ...климата бучи а надвор не сакам да видам како е ....Ама на работа после морам уфффф....Наздравје кафенца мили мои и @<3 pleza4e <3 чекаме тортиче
мммммммммммм многу е вкусна да ти кажам дали дека избегавав благо па сеа се ми е убаво незнам мм кога ќе дојде од работа ќе ја снема одма, да искористам додека има Повелете на торта кој сака
Лелееее не ни прави вакаа,чоколадна да не е случајно? (Речи не,речи не ) Ајде наздравје нека ти ееее,ќе пробаме и ние обичните смртници некогаш од твоите тортички се надевам
Луѓе дај кажувајте совет дали вториов скрининг кај коруновски да го правам или кај Димчев во систина навистина сум збунета Иначе овдека во Лисичево мое едвај се диши тоа за мерење темпетарура покажува 46°с и тоа под сенка на тераса го избањав синко со скоро ладна вода и сега спие а јас по прслук и гаќи на мене па вода тече
Мешиња јас одам .,.со тешко срце но морам на работа,..излегов до тараса и мислам ќе паднев од жешко аууу страшно е ....а сега на работа лелее пекооол ајде мили се читаме вечер
Баш сега пребарував на интернет и наидов на овој податок на еден форум ova se referentnite vrednosti nautro na gladno: pomalku od 4,2 1h po jadenje: pomalku od 6,6 2h po jadenje: pomalku od 5,7
Srcka i mene vo prvata bremenost ednas taka me bolese od desna strana i bev na pregled se bese vo red, taka 2, 3 dena samo i posle samo po sebe pomina i ispadna deka bebeto me natiska na nekoj organ od desna strana i zatoa me bolelo. Posmatraj situacija kako kje bide i ako e poloso odi da te vidat, ako ne togas nisto strasno, sigurno kje e kako mojata situacija.
Zdravo mamicki,jas se vrativ pa da vi pisam.Utre odam da go slusneme srcenceto,edvaj cekam Si zapisuvam sekoj den sto mi tekne,da go prasam doktorot sto me interesira )) ako ne zapisam ke zaboravam sigurno od trema i vozbuda Bidete i vie spremni za 1000 prasanja *
Можно ли е да имам кандида? Имам малку печење кога мочкам,исто надворешно ме чеша ии имам бело прање ама малку и има чуден мирис како кисело