Да земав пролон вода и чај од брусница, докторката ми рече со Алкагин купка за интимна нега само со тоа да се туширам па ќе видиме
Само со чај од камилица, неколку пати на ден, ништо друго. Исто земав и јас лактогин за интимна нега, демек идеален за флора вака така, пак некако иритација имав и сега само со камилица се мијам.
На мм му рекле дека за јули ќе ја врзат исплатата со поридилното. Ако сте веќе близу термин и таа би ви била последна, претпоставувам дека и кај вас е така.
Да, мене породилно треба да ми отворат за една недела.. Значи да си почекаме, ќе има доцнење сигурно и за двете заедно
Мајки вие што имате пиено Ферум лекк за железо,после колку испиени ленти ви се качи железото? Оти не можам веќе,премногу ми се гади од нив ....
Zdravo na site .... pred nekoj den prasav dali ima nekoj problem so cesanje na prstite na race i noze , ali nervozno i jako cesanje , ne dobiv odgovor pa ajde da prasam pak. I citav deka mozno e da e od zaboluvanje na crn drob Bev vcera na dok me vide samo mi prepisa nekoj gel za alergija . Ali tuka mi e pametot vo crniot drob vo petok pak sum kaj ginikolog(redovna kontrola)pa ke go prasam ama do togas , ako nekoja imat nekakov info bi vi bila blagodarna.
Девојки јас вчера бев на контрола и договоривме здравје Боже царски со Докторката. Од целата возбуда не прашав што ако во меѓувреме добијам болки или пукне водењак дали пак ти прават царски по договореното. Друго што ме нервира до тогаш немам веќе контроли, а скоро цел месец е во прашање. Човек незнае дали да паничи или да.
Секако оди за хемоглобинот и железото, таман и за тромбоцитите ќе прашаш. @Marsi* Ако во меѓувреме се случи такво нешто, ќе одиш одма во болница, па ќе одлучат дали ќе оди природно или ќе мора царски. Јас само би ти рекла да гледаш да избегнеш провокации, овде кај нас не ги даваат после прв царски. Само ако тргне по природен пат ок, инаку не се форсира заради раната.
Хах што вели маж ми сега гледај да издржиш уште 4ри недели, божем е до мене Дај Боже да немам секиранции плус, веќе и стварно осеќам притисок доле ниско, лажните контракции ги имам често тука ниту цтг прават. Гледаш тоа не сум го знаела за провокациите, убаво е да го имам во предвид ако дојде до тоа. Ти како се чувствуваш? Првите дали ти се природно родени? Знам и со тебе сме ептен блиску со термин
Јас како тенк Првите две ми се царски и сега многу ме боли доле ниско, притиска, едвај се движам, станувам. Ми рече докторот до крај да одмарам ама кај ќе одмориш со две деца. Тука некаде ќе се породиме јас и ти, јас почеток на септември ќе сум, ако издржам до тогаш
Примав 7-8 ма недела антибиотик поради уринарна инфекција. Подобро е да се третира, отколку да направи проблем.
Бидејќи сме ист термин, да си прашам, зошто се одлучи за царски? И во која недела? Мене ме притискаат за царски, бидејќи сум била ниска, а не знаев дека висината има некаква поврзаност со тоа Јас сакам да одам природно, но и бебе е големко Не сум одлучна уште а за некој ден треба да се договорам и јас веќе со докторот
Абе чекај нека се породат друшките што се близу со термин ќе го правиме овој муабет ние во декември има време здравје само
Да се надоврзам од Oysho можете и онлине имаат апликација со достава во мк. Хеланки труднички многу квалитетни и удобни има и во H&M околу 30 евра беа во Грција. И во Oysho не се баш ефтини, јас ги земав кратките за лето ама поудобно нешто за мене нема моментално
Не знам, вчера разговарал со жената што ми го води предметот. И за правата бременост кога бев на патолошка последната исплата ми ја исплатија со првото породилно, така што јас ова го очекував, само што сега потврди жената од фондот.