Градите мислам ќе ми пукнат. Не се сеќавам дали претходно толку ме болеа дури и кога ќе станам од спиење ме болат. Ме печат дури. можеби е рано но би пробала. Имаше тука една членка кажуваше за крем за беадавици кој што може во бременост и за доенје но не ми текнува како се викаше, не беше тој класичен ланолин . Help
Дали ги перете перниците за доење кога се нови и перничињата бебешки? Или преку нив се става навлака и тетра па нема потреба? Се мислам да не се распаднат ако ги ставам во машина Исто пишувавме тука, но не се сеќавам, новите облеки памучни во боја, на 60 да ги ставам или на 40 степени? Шпихозниве од 0 + мислам на 60 ако ги ставам, ништо од нив нема да остане, а на 40 па малку да не е
Ќе те болат па ќе преќинат, па после пак и така. Не е за утеха, знам како ти е, особено чувството како да пече, ама период е.
Јас перниче не купив, ми рекоја дека немало потреба за бебе перниче Облеката му ја исправ на 40° И повозрасни така ме советуваа. Па ете ги супер се
Кај мене ентерококус беше 1000000 две паковање ампицилин со контрола сега излезе ешерихија, среќа 25000 па неми дадоа ништо да пијам..
Се тешам со вас дека не сум единствена со црни мисли, мм ми вели само ти ќе раѓаш...јас велам да стигнам до 35-36 малку ке здивнам ама тогаш што велиш пак др мисли..
Zdravo majki na site , jas vcera se porodiv , dojde na svet moeto naj milo since , vi posakuvam na site vakva srekja
Моите се потешки верувај, а тек смо почели ќе си ги префрлам на рамо Како што кажаа на моменти болат повеќе па помалку. @behappy111 честитки, живи и здрави