Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. snowqueen

snowqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2022
    Пораки:
    841
    Допаѓања:
    1.173
    Jas sum 27 + 6 pa uste ne mozam da se opustam, uste imam nekoj strav nema lek osven siroki fustani do kraj na septemvri ke si nosis

2. Abc baby

Abc baby Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2024
    Пораки:
    1.013
    Допаѓања:
    587
    Bidete srekni! Jas uzivam vo fustani! Zosto da se stegate be razbiram…

3. Adeline

Adeline Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2015
    Пораки:
    2.037
    Допаѓања:
    4.715
    Тесна облека не стега:)
    Стега спортска облека и фармерка
    А па јас ако носам фустан сакам да е тесен:D

На Лалина му/ѝ се допаѓа ова.
  4. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.670
    Допаѓања:
    11.413
    Јас не можам да поднесам тесно. Никогаш не сум ни сакала, ама сега особено. Еве 20та недела дојдов, очекував подуеноста да спласне, ама не. Не знам дали има улога утрогестанот или нешто до мене е. Гаќи не можам да трпам. Осеќам дека зимата ќе ја поминам во некоја XXL хеланка 24/7. Кога ќе се препотам надвор па, кога ќе фатат да ми се стругаат бутовите, умирачка ми е. Сегде носам со мене бебешка пудра.
    173 сум висока и 74 кила имам, со 73 останав бремена, ама се чувствувам ко плус 10 да сум. Останав со 5+ од идеална тежина, може и тоа си има улога.
    Јас па пукната сум да ми се знае трудничко меше, носам фустанчиња и на нив многу не ми се знае, сегде кај што идам си го галам мешко. Не ми е ич голем за 20та недела, повеќе личи ко да сум прејадена и уште ми се тресе како сало, не ми е труднички цврст ич.|(

5. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    7.805
    Допаѓања:
    12.679
    И јас, што пошироко тоа поубаво. Само фустани носам цело лето, абе немам ништо исвен фустан облечено. Ама имам и меше јас, сеа и некако се поголемо и поголемо. Ми потежнува дури. Ќе ти биде за две недели макс хаха наеднаш топче. Него кажи ти коа си кај Димчев, дали бебка е женска или маже официјано?

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Dodo1

Dodo1 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.637
    Допаѓања:
    2.239
    Леле и јас дома гола шетам ни гаќи не можам да носам. Едвај за спиење дека ми дадоа сега утрогестан пред одмор па се мачам со гаќиве хахаха. Еден фустан од њу јоркер имам ребраст памук, маста му ја извадив само со него излагам од дома. И тоа го носам без гаќи и без прслук, само фустанот. Маж ми ме заебава на секое, што ќе облечеш ми вика тоа "излазното" ? А стомакот сеа ми се познава дека е труднички ми птоде напред како топче и сега веќе и струк ми се познава и се, претходно без како шлепер, коцкаста не можев да се гледам во огледало :worried:

На nikja и baguf4e им се допаѓа ова.
  7. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.670
    Допаѓања:
    11.413
    Јас купив 3 фустани од H&M на попустиве и само нив ги вртам. Друго немам облечено, ама во буквална смисла на зборот, освен по дома спавачи и пижами. На времето бев 87 кила, во најлошиот период во мојот живот, ама ослабев драстично. Среќа не фрлив ништо па од тогаш имам широки алишта за по дома сега. :D
    Инаку кај Димчев сум утре попладне на втор скрининг, ама едвај чекам. Ми веруваш дека саатите ги бројам до прегледот? Толку не сум била пукната за преглед цела бременост мислам хахахах.

На Izzy_0504 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.670
    Допаѓања:
    11.413
    Конечно да најдам мрзач на гаќи како мене. Мислев единствена сум на светов и дека моево е unique experience. Јас преку ден сум сама дома, маж на работа, утрогестанот сабајлечки го пијам и цел ден шетам гола на широка маица или спавача намрсена со тоа маслата (да не се стругам хахахахах). Навечер вагинално го ставам, па морам со гаќи да спијам, смрт ми е ама тоа е.

На Dodo1 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.463
    Допаѓања:
    35.093
    Милички, кога сме веќе кај Димчев за скрининг, мене 20та недела ми се паѓа крај на септември, колку време унапред треба да закажам кај него?

10. Feniksgirl

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    7.805
    Допаѓања:
    12.679
    Значи утре ќе дознаеме хахах, дали се предомислило пак бебето. Јас имам 3 стари широки и само тие ги потепав цело лето:rofl: пери носи, а дома по маица и гаќи се шетам. И у тоа ми е жешко… и коа ќе ми текне дека ќе фатам малку период и на долги… ми се темни… баш ми е убаво во фустанчиња. И пудра со мене обавезно, иначе буткине утоп ми се.

11. Feniksgirl

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    7.805
    Допаѓања:
    12.679
    Јас сега закажав за почеток септември. Јави се на почеток на септември. Тогаш ќе има термини сигурно.

На QweenSM му/ѝ се допаѓа ова.
  12. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.463
    Допаѓања:
    35.093
    Фала мила, ќе се јавам тогаш, мислев и јас почеток на септември ама па си велам да не е многу рано.
    Цената точно знаете колку е? Знам некој пишуваше 7500 денари, да не знаете дали има измени?

На nikja му/ѝ се допаѓа ова.
  13. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.670
    Допаѓања:
    11.413
    Јас пред точно 2 недели закажав за утре. Колку што знам 2 недели претходно пуштаат термини, ама пак јави се прашај. На прв скрининг платив 7500, ќе видам утре колку ќе биде па ќе пишам.:hug:

На Лалина и QweenSM им се допаѓа ова.
  14. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.463
    Допаѓања:
    35.093
    Фала миличка, баш пиши ми да си знам одприлика. :inlove:
    Инаку едвај чекам да ни кажеш утре како си поминала, и конечно ќе знаеме дали ќе имаме уште една принцеза или сепак ќе ме дружиш со принц. :wasntme::sun:

15. Feniksgirl

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    7.805
    Допаѓања:
    12.679
    7750 е веќе, накачено е. Забегаа со цениве… ама само да ми е добро бебето, денар не штедам.

На QweenSM и baguf4e им се допаѓа ова.
  16. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.854
    Допаѓања:
    2.736
    Сите значи имаме излазни работи,и јас само одредени парчиња мисе за искачање:inlove:

17. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.854
    Допаѓања:
    2.736
    Јас пред некој ден бев 7.750 ден е сега.И ехо прегледите се покачени беа 4.650 сега се 4.900

18. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.463
    Допаѓања:
    35.093
    Јас додека да отидам 8000 ќе биде. (facepalm)
    Стварно претераа со цениве, без осет.
    Ама исто и јас така размислувам, за да знам дека бебето ми е во ред и повеќе ќе дадам, само да ми е мирна душава. :)

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Feniksgirl

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    7.805
    Допаѓања:
    12.679
    Ја не знам стварно до кај мислат да тераат… јас и приватно имам па го користам тоа.. ама ова накачувања секој втор месец.. не знам ставарно.

20. Adeline

Adeline Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2015
    Пораки:
    2.037
    Допаѓања:
    4.715
    Ооо јас одвај чекам да ми се познава на секоја облека, но рано ми е за покажување, па ќе почекам уште малце:) мислам дека цела зима здравје боже ќе ја поминам во трудничка хеланка(fingers)