Те верувам не е сеедно, ама добро е што си во Мк и често сега се оди на контроли и на цтг. Кога и да ти е премисла веднаш појди си. Скоро имаше една членка исто со папочна околу врат на бебето и се' си беше добро. Не се секирај. Од Понеделник веќе кога ќе се врати Ефремовски може да се договарате и за порано, бидејќи стварно и добра килажа е бебко и плус ти нема да мислиш уште 2 недели плус.
Јас направив грешка што неизвадив приватно осигурање.Воедно да прашам дал некој го користел овој магнезиум
често одам во тоалет деновиве и како пецкање, па направив уринокултура. Имам бактерија така? Дали е опасна? Искуства? 26та недела.
Јас го користам од почетокот. По едно на ден си пијам, бидејќи и во другите витамини што ги пијам има мг
Јас ги пијам Солгар од почеток ама неми делуваат,и зголемив доза 600мг дневно и пак насабајле имам грчеви во нозе и ме тера дасе протегам.Почнав едни од ДМ обичен ама матичната ми кажа подобро е цитрат да биде,и сеа овие земав да ги пробам,белким кесе погодат.
Imas streptokoka ke pies terapija antibiotik sto pobrzo da se sredi, urinarnive infekcii predizvikuvaat predvremen poragaj nedaj boze. Vo koja laboratorija ispituvase?
Оххх, Авицена ама не со прва утринска. Се мислам сабајле да ја повторам или денес да одам за уште еднаш.
Повтори си ја со прва утринска, ама штом и сега ти има покажано тука е. Плус имаш и симптоми. Ќе си пиеш антибиотик и ќе си биде во ред. Јас моите ешерихија и ентерококи уште ги немам излечено. Пред некој ден имав кај матичен закажано ама попладне и така никогаш не ми покажува дека ги имам. Само со прва утринска кога носам. А печење си имам.
да знам, ама невозможно е. Одам во тоалет на 15м. @Marsi* сигурно ја имам, затоа што одма после одење во тоалет осеќам пак потреба, како полна да ми е бешиката.
Пиши си на докторот и да ти препише антибиотик да почнеш со време да си ја лечиш. После антибиотик пак ќе провериш. И пиј многу многу вода.
Koja nedela si? Jas imam infekcija piev 2 pati antibiotik ne mi pomogna I se plasam od predvremen poragaj ne mozam da se opustam vo grc sum, inace krajna opcija bilo lecenje vo bolnica ama tamu treba da Lezis sto za mene ne e opcija posto imam doma todler
@Marsi* @snowqueen 26та пијам многу вода, дури мм ми викаше од тоа одам во тоалет. Сега ќе се слушнам со гинек да. Се надевам не е многу опасна, сум ја немала до сега.