Јас за такви болки пијам магнезиум и сега ги немам. Претходно имав такви болки и ми се појави кафеав исцедок не се плаши не значи дека и кај тебе така ќе биде јас ти кажувам само мое искуство
Земав магнезиум со б6 од фармавитал сега зедов магнезиум актив 400 небитно од кој некогаш шуплива пијам зависи
изгор скапо. Јас бев во Прилеп во ординацијата. Ми зеде 1500. Сигурно за близнаци е друга цена ама не верувам да е 11.350
Мене ми рекоа во Прилеп со праисториско ехо гледал...Значи истиот Душко е. Кај судот има ординација???
Драшко * кај судот да. Не беше праисториско хахаха Се ми објасни човекот до детал. Се ми покажа, баш убаво си се гледаше, од комори, отвори све и свашта, проток. Се што не може да се види на нормален преглед кај матичен. Јас бев задоволна од прегледот. Убаво е да се направи
Мамички вие што имате купено перница за трудници од Лала како ја нарачавте? Пробав им ѕвонев неколку пати на телефонот за контакт, никој не ми крена. Им пишав и на инста, уште никој ми нема вратено…Ич не спијам убаво последниве денови, неможам никако да се наместам и грбот ме боли како и да се свртам Одвај чекам да си набавам, се надевам дека ќе ме спаси!
Од веб страната јас ја нарачав, има таму направи нарачка, си пишуваш лични податоци и ќе ти ја достават. https://www.pillowslala.mk/pillows
Епа сигурно ако одиш Прилеп нема да биди 11350...Мислам дека би требало да е поефтино....Во Прилеп за едно дете 1500 а Скопје 6600 Ова логика нема. Да не правиш и други испитувања што е оваа цена ???
Тој е да хахах 070 259 099 24 и 28ма. За викенди е во Прилеп, ѕвони, закажи си Само треба да си полни 24/28. Мене така ми нагласи
Да прашам, каде точно е ординацијата кај судот? Се слушнав јас со докторот изгледа викендов ќе е Прилеп па можи кај него ќе појдам.