Sakav da prasam bolkite koga fakjaat dali se raspredeleni sekade niz stomakot ili samo na edno mesto imaat zariste?
Да бе за нив се е нормално и ќе погаѓаме по телефон Не сме сите исти, можеа да речат ајде дојди и ќе направиме цтг една контрола на ехо и да се знае. Вака глупости невидени. Па јас да имам крварење тогаш нема ни да ѕвонам, т.е ќе ѕвонам по пат дека идам. Никој не би седел со крварење дома.
Mene mi rekoa od naredna nedela da soberam mleko od 36 da gi masiram pa sto ke izleze da soberam da gi stavam vo freez i koga ke idam na poroduvanje da im nosam pa vo mraz da gi stavam da ne se stopi mlekoto dobro rekov ako nemam ako ne izleze mleketo ima retki slucaevi probaj ti
Mnogu tesko deka ke najdis, nekde ako ostanalo nekoe inace ne gi proizveduvaat veke. Baraj prolutex se malku poskapi ama ista rabota ke ti zavrsat, deka i mene mi rekoa ako ne najdis progesteron da zema prolutex
Хахахаха сега ме насмеја искрено. Јас во вторник сум кај бабицата за шеќерот и уште претходно ми рече дека тогаш ќе ми ги масира градите ќе ми покаже како за да потикнеме млеко Уште тоа фали да ми речат и молзено млеко да носам.
Hahahah sigurno jas probav sega nema mleko prvin so toplo posle da gi masiram ubavo da gi izmijam pa posle da probam za mlekoto lele cirkuz se
Da ga hranat bebeto vo bolnica dodeka ke sedime da ne i dadat prasok i jas so sum so diabet bebeto mozno ke ima povise potreba od mleko taka mi rece i babicata i vcera vo bolnica babicata mi vika na vrata pisi mlekoto da ne go zaboravis da go nosis so sebe negde kaj sto ke go vidis natpisot
Јас престанав да ги пијам пред две недели (32 недела бременост) иако др. Јани не нагласи точно. Сепак консултирајте се до кога треба да ги пиете за вашата состојба со др. кој ви ги препишал
Женски, од што може да ми се појавуват болки во долниот дел од грбот малку повеќе ако сум на нога, или малку повеќе ако седам? Ќе легнам и после ќе ми се смират. Од овој кафениот исцедок што ми беше цела сум испаничена ако малку почне да ме боле, дека со истиве болки ми почна тогаш исцедокот, ама сега фала му на Бога го нема.
Да. Мене ми беше покачено црп на 50 или 60 а осеќав и болки во цервикс, башка што ми се скрати. Ќе покаже црп.
Не знам што да кажам…Јас сум сигурна дека се е во ред, знаеш дека при крај само влакната на глава не болат, друго се боли Ама убаво е да има кој да те прими на едно цтг, да те смири, сепак сме трудници. Хормоните вријат, сили немаш веќе, дома оставаш деца, таму одиш друго да донесеш на свет…Тој психолошки фактор никој не го става во рачуница. Обично почнуваат во кичмата и од кај слабините се шират накај долниот дел од стомакот. И на исти интервал се вистинските.
Многу ми е жал… Ти посакувам брзо да си дојдеш на себе, да се опоравиш и да си дадеш време психички да закрепнеш. Те гушкам