Izvini sto kajtebe pravam reply. I jas sum mokra so iscedok celo vreme duri zolt mlecen slabo zolt nakaj zelenkast malku, bez poseben miris dva dena malku miris ima 8-10 pati gaki menuvam i se mijam nonstop. Sakam da prasam dali plodovata ima boja miris?
Kako bre maticen da vi naplatit? Stvarno ne mi e jasno, ovie vise dosol da gi prijavis site. Potpolno nenormalni! Vtora bremenost mi e denar nemam uplateno ni kaj maticniot a oda na sekoja 10 dena na pregledi ( zaradi rizicna bremenost ) pa eden kup analizi na sekoia nedela nisto pak ne plakam
Јас имам тие што во нив има гума кај што се фаќа месо можеби заради тоа ми беше стабилно Пробај на врата потпри се Јас немам баш сало, доста сум слаба Едвај и фаќав нешто
И јас сеа така направив,ја потпрев на врата надворешната страна на раката и се боцнав,само незнам да несе боцнав многу поткожно,утре сабајле ке пробам малце подлабоко
Секое ехо и зимање брисеви ми наплака матичната во бременост ехо 500 ден,за брисевите 200 ден јас сама после ги носам во синлаб
И јас го плаќам секој преглед кај матичниот 500 денари ,и почнав да си земам упати за прегледи на гак .
Тука ми кажаа на ѕид потпрена рака и така се боцкав кога бев сама. Ако има некој ми држи мевце или мм ме боцкаше. Ама дека е миле паника и му се тресеа раце , го откачив да ме боцка. Тек на крај почнав да се боцкам без модрици и денес ја боцнав последната. Ќе видиме дали после пораѓај ќе треба пак. Утре сум на цтг после 15 ч. Така троа возбуда ме фаќа, да не ме задржат.
Од тоа што се распрашав нема мирис, веројатно ни боја. Имало некои лентички во аптека со кои се проверувало дали е плодова, исто и докторите имале во болниците. Кај мене изгледа не е плодова зашто веќе 2 недели како почесто одам на прегледи и имам доволно вода. @BellaBibi Ај со лесно и да пишеш, не би требало да те задржат, рано е. Или имаш некоја индикација?
Точно 38 ма сум утре. Ама на скоро секое стегање стомак, ми е со болка. Бебе си мрда стандарт постојано. Ама и притисокот што го осеќам долу накај анус ми е чуден.
Јас прво цтг здравје ме чека 2 недели пред термин, тоа му доаѓа 3 сеп Денес сум 37+3 @BellaBibi провери д димери и хемостаза денес? Какви ти се Ајде со лесно утре, пиши ни Одмарај сега од боцкање барем
Мене од 36та и со првото дете и сега второ ми ги стопираа, рече и да се високи д димерите нормално дека постелката е зрела, е сега има и ехото протоците, што исто гледаат и на тоа дали има потреба и пред самиот термин да се боцкаме, зависи