Devojki dali nekoja od vas piela antibiotik vo rana bremenost i bilo se ok so plodot? 12ta nedela sum, imam jaka upala na uvoto, bev na lekar mi prepisaa kapki, no mene mi e uste poloso... denes odam pak na kontrola, verovatno ke moram antibiotik
Здраво девојки, што пиете или јадите за зголемување на имунитет. Бев настината и имунитетот ми е многу паднат. Одбвај се движам, немам апетит и брзо се уморвам, па затоа ме интересира што користите за подобрување. Пијам ферофолик за железото. 6та недела сум од денес
Женски ме фати стомачен вирус неможам ништо да јадам само кисела вода и таа ја повраќам Ми е страв за бебушот
Тетки наши! И тука да ви кажеме, дека се роди мојата среќа. Мојата ѕвезда водилка и среќа ! На сите ви посакувам брз и лесен пораѓај како мојот !
А таман дати пишам денес до каде си и оп.Нека е жива и здрава Лепотицата и цел живот дате радува.Побрзо опоравување ти посакувам
Ете гледаш, те сањав и искочи малата, знаев дека има нешто. Имав претчувство, те очекував денес. Да е жива и здрава малата принцеза, да ве радува секогаш И тебе побрзо опоравување.
Devojki aj ve molam nekoja za iskustvo sto pominala aminosinteza? Dali e bolno? Kolku vreme trajt? I koga se dobivat rezultati? Nisto se potvrdi cytomegalovirus i sega treba da pra aminosinteza
Честитки мајка, баш ми е мило дека убаво си поминала, да сте живи и здрави, цел живот само радости да ви носи!