Ме интересира колку шишиња резерва купивте? Земав едно колку да се најде, немам претстава колку би ми требале и дали би ми требале здравје ако имам млеко и дојам?
Јас имам стерилизатор исто од Tomme Tippe за во микробранова. Све ставав во него, и лажливки и подоцна глодалки и све.
Истооо три дена со ред , од плакари се сум средила и нормално сега болки имам и вчера имав ..овие дена чистам по цел ден како лудача
@Skyler , живо и здраво да е. Вака на моменти ме фаќа желба за второ, ама викам седи си раат засега. За стерилизирање на шишиња, на старт имав 3, и пластични и стаклено. Секој ден во тенџере со вода ги вриев. После намалив со тоа. За сега веќе мијам со жешка вода, вриење може на неколку дена. Ова сега кога е скоро 20 месеци и пред спиење пие млеко. Што би се рекло ретко користиме шише.
А зошто едно пластично едно стаклено? Онака за да видиш кое би било попрактично или? Дека јас не ги ни гледав стаклените некако ми беа многу тешки вака на рака
Честитки мајка баш те очекував кога ќе пишеш. Живо и здраво да е беблето, побрзо опоравување ви посакувам.
Стакленото е Филипс Авент, го зедов заради цуцлата, најслична на брадавица, и со тоа би му давала млеко. А пластичното го зедов за сокче/чајче, зависи синко ако изрази желба за нешто Зедов различни за да видам кое ќе му одговара повеќе. Па ќе видиме здравје, за брзо
Женски, како се осеќа бебето кога првпат ќе го почувствувате? Сега легнав и осетив како балончиња да ми пукаат кај папокот и нежни вибрации. Дали е бебо?